Nyheter

 • Nya brev- och e-postfunktioner för leverantörskontakter
  2008-11-14

  Funktioner för att kunna göra utskick via e-post eller brev till alla eller urval av leverantörer har lagts till. Funktioner som är användbara för att enkelt kunna kommunicera med sina leverantörer, ta in offertunderlag mm.

 • Kroatienspecialisten lanserar ny hemsida
  2008-11-10

  Kroatienspecialisten har idag lanserat sin nya hemsida där de gått över till Travelize nya webbplattform. En stärkt grafisk profil, hög tillgänglighet på bokningsbara resor, sökmotorvänliga länkar, tekniskt validerade sidor för sökmotorsoptimering är några av kännetecknen. Kroatienspecialisten har nu släppt sin fjärde sommarsäsong i Travelize. Besök gärna kroatiens.nu för mer inspiration.

 • Guldmedalj för bästa reselösning
  2008-10-27

  Travelize tilsammans med SP Solutions tilldelades guldmedalj inom Rese- och Turismkategorin vid tioårsfirandet av NBQSA (National Best Quality Software Awards) Awards 2008 på Sri Lanka. Utmärkelsen gavs för den skräddarsydda implementation av Travelize för holidasia.com.

 • Gislev rejser årets bussresearrangör
  2008-10-20

  Grattis till Gislev Rejser som fick utmärkelsen som Årets Bussresearrangör för andra året i rad vid Danish Travel Awards. Gislev Rejser är nu inne på sitt femte framgångsrika år med Travelize.

 • 94 % anser att nätannonsering ger högsta avkastning
  2008-10-13

  I en undersökning av Jupiter Research citerad i travelnews.se anger 94 % av tillfrågade researrangörer att nätannonsering kommer att ge bäst avkastning under det kommande året.

  Sökmotoroptimering anses som det marknadsföringssätt som ger allra bäst avkastning, följt av sökordsannonsering.

  I Travelize webbplattform finns inbyggt stöd för både sökmotoroptimering och effektiv länkning / spårning av sökordsannonsering. Travelize kan även hjälpa till med konsultation för både sökoptimering och sökordsannonsering.

 • Automatiska request för tillval
  2008-10-10

  Det finns nu också möjlighet att låta sytemet skicka automatiska requester på tillval som bokas. Om flera tillval bokas med samma leverantör skickas alla dessa i samma request. Kontakta Travelize support om du vill aktivera detta för en närmare beskrivning av hur detta fungerar.

 • Integration till ännu en betalningslösning: Realex
  2008-10-05

  På grund av efterfrågan bland framför allt våra brittiska kunder, har vi gjort en integration till Realex utöver de tidigare kopplingarna till Dibs, Debitech, QuickPay och Korta. Kontakta oss om du vill ha helt integrerad betalningslösning i din bokning.

 • Bulkinbetalning för agent
  2008-10-03

  En ny funktion har tagits fram som gör det möjligt att skapa en inbetalning för en stor mängd agentbokningar för att hantera detta med samlingsfaktura mot agent.

 • Best travel lanserar ny hemsida
  2008-10-01

  Best travel lanserar nu sin nya hemsida byggd på Travelize nya plattform för webbpublicering. Med den nya webbplattformen får de många förbättrade funktioner för sökmotorsoptimering, bl a är alla länkar och adresser optimerade med de viktigaste sökorden direkt i länken. Vidare använder de vår nya bokningskalender för presentation av hotell för dynamisk bokning.

  Se besttravel.dk för mer inspiration.

 • Vi flyttar till nya större lokaler
  2008-09-15

  Vi har flyttat in till helt nybyggda lokaler i det anrika Hasselbladshuset utanför Göteborgsoperan. Här har svensk industrihistoria skrivits med världsberömda kameror som bland annat var med vid Apollos 11 första landning med människa på månen.

  Det blir nu också mycket enklare att besöka oss då vi finns endast ett stenkast från centralen och med gott om parkering i Nordstans parkeringshus.

 • Tide Reiser ny kund
  2008-08-30

  Tide Reiser är en stor aktör inom resebranschen och upplevelseindustrin med bas i Bergen. Turer med båt och buss i det fagra norska landskapet för kunder från världens alla hörn är den huvudsakliga verksamheten. Tide Reiser använder Travelize flerspråksmodul för att effektivt kommunicera på olika språk och vår nya grafiska bokningskalender med snabbokningsfunktion för enkla färdiga paket. Tide Reiser använder också vår nya plattform för webbpublicering för bl a effektiv sökmotoroptimering.

  Se mer på tidereiser.com.

 • Jörns lanserar ny hemsida
  2008-08-24

  Jörns resor är en av våra första kunder. De lanserar nu sin nya hemsida byggd på Travelize nya plattform för webbpublicering. Med den nya webbplattformen får de många förbättrade funktioner för sökmotorsoptimering, bl a är alla länkar och adresser optimerade med de viktigaste sökorden direkt i länken. Se jorns.se för mer information.

 • Ny statistikrapport: Antal som väljer elektronisk bekräftelse respektive postbekräftelse
  2008-08-20

  Det finns mycket pengar att spara i administration, porto osv på att kunderna väljer e-postkommunikation. En ny statistikrapport är därför framtagen för att du skall kunna analysera detta och t ex ge rabatt till de som väljer e-postbekräftelse.

 • Importfunktion för att inaktivera kunder inför utskick från fil
  2008-08-12

  Denna nya importfunktion gör det möjligt att importera en fil med kunder som skall inaktiveras. Ofta är det ett effektivt sätt att hantera returer genom att själv, eller låta en extern part, ta hand om returer och lägga in dem i en fil.

 • Koppla om hel serie med projekt till andra transporter
  2008-08-09

  Vi har nu gjort en funktion som kan användas för att koppla om transporter på projekt. T ex om man bestämmer att två olika destinationer skall slås ihop och få ett gemensamt flyg.

  Sökning kan ske på del av projektID, del av produktID fråndatum och tilldatum i valfri kombination.

  När du går vidare ser man i steg 2 vilka projekt som påverkas och vilken/vilka transporter projektet varit kopplat till och vad det kommer att kopplas till. I sista steget sker omkoppling och allotment beräknas om.

 • Ny kalenderbokning för dynamisk bokning av hotell eller stuga
  2008-08-04

  En ny kalenderbokningsfunktion finns tillgänglig som är möjlig att integrera i olika designlösningar. Denna ger ett bra grafiskt komplement till bokning av intern hotellresurs eller stuga.

  kalenderbokning

 • Sökning på hemresedatum i Lista alla bokningar
  2008-08-03

  Lista alla bokningar kan nu även sökas på hemresedatum. Vid begränsning på hemresedatum sker sökningen först på en hemresetransports ankomstdatum. Om det inte finns någon hemtransport kopplad till bokningen, sker sökning på utcheckningsdag. Bokningar som varken har hemresedatum via transport eller utcheckningsdag, t ex dagsturer och Frifakturor, kommer inte att visas vid sökning på Hemresedatum.