Kundexempel Jörns Resor

Travelize x Jörns Resor sedan 2003

Jörns Resor är ett innovativt svenskt reseföretag som arrangerat resor sedan 1971. Jörns Resor är bland de första kunderna till Travelize med bokning och webbsajt sedan 2003.

 

Jörns Resor erbjuder guidade rundresor till en mängd resmål i Norden, Europa och resten av världen med stort fokus på hållbarhet och väljer ut resmål och samarbetspartners med stor omsorg. Några av de allra mest populära destinationerna är Italien, Tyskland och Spanien. Jörns Resor har resor med buss, flyg och buss, tåg och kryssningar.

 

Jörns Resor använder utöver paketbokning och integrerad webbsajt bl a vår kundutvärdering, SMS-modul för effektiv kommunikation, presentkortsmodul och rebuild booking.

 

Travelize ligger alltid i framkant med lösningar för att effektivt sälja resor, förenkla våra processer och automatisera bl a konverteringsprocessen. De är alltid lyhörda för önskemål och nya trender, t ex har de tagit fram verktyg för att redovisa klimatpåverkan per resa som är viktigt i vårt hållbarhetsarbete.Åse BjurstamDelägare och VD för Jörns Resor

 

Besök Jörns Resor för mer inspiration

Kontakta oss

*
*
*
Jag godkänner personuppgiftspolicy . *
Top