Responsiv webbsajt

Mobilanpassad hemsida och bokning

Mobilsurfandet växer lavinartat med 250 % per år. Över 70 % av Sveriges befolkning har en smartphone. Inom kort sker mer surfande från mobila enheter än från vanliga datorer.

Mobila enheter ställer helt andra krav på hemsidor. Responsiv design som anpassar sig efter storlek på besökarens skärm, enkla sidor och stora länkar är några av framgångsfaktorerna.

För att du skall kunna ge besökarna ett bra välkomnande via mobila enheter har vi tagit fram en mobilplattform för både webb och bokning.

Testa Primatravel som mobil webbplats (det går lika bra från en vanlig dator också)!

Responsiv webbdesign

Responsiv design är mycket mer än det hetaste modeordet just nu. Det ger en helt ny användarvänlighet till alla de som använder mobiler och läsplattor.

Genom att innehållet anpassar sig ser sidan bra ut oavsett om man tittar på den i stående mobil, liggande mobil, stående läsplatta eller liggande läsplatta. Besökaren behöver inte zooma och scrolla i sidled hela tiden.

Det underliggande bild- och textmaterialet och kopplingar till bokningsbara resor är samma som för vanliga webbsidan - inget merarbete krävs från dig för att administrera den mobila lösningen.

Meny anpassad för mobila format

Menyn som anpassar sig efter besökarens skärmstorlek.

För större skärmar som t ex iPad eller Samsung Galaxy Tab presenteras en i stort sett vanlig drop-down meny. Vid mindre skärmar som t ex mobiltelefoner ser man istället en knapp som omedelbart fäller ut en lättnavigerad meny.

Sökfunktion som en naturlig del av navigeringen

På mobiler finns det mindre plats för menyer och länkar. Sök är därför en viktig del. Sök finns nära till hands vid huvudmenyn i den mobila lösningen.

Bokning via mobilanpassad bokningsmotor eller låt mobilen ringa upp

En mobil är ju fortfarande även till för att ringa med och genom ett klick ringer den till dig för att boka! Alternativt bokar man via den responsiva bokningsmotorn som anpassar sig helt efter skärmens storlek. Många av våra kunder vill även använda denna bokningsmotor för sin vanliga webbsida då den ger stora möjligheter att skräddarsy både flöde och design.

En helt ny bokningsmotor

Den nya bokningsmotorn är inte bara mobilanpassad och responsiv. Dessutom hanterar den barnrabatter i ett tidigt skede, uppdaterar prisinformation allt eftersom man ändrar t ex tillval. Både design och flöde kan skräddarsys.

Under tio år har vi adderat nya funktioner till i princip samma bokningsmotor. Nu tar vi det största steget sedan vi startade med en helt ny bokningsmotor med en toppmodern design och funktionalitet. Denna kommer säkert få ersätta den befintliga bokningsmotorn hos många på vanliga webbsidor mot agenter med mera också. Det är svårt att i ord beskriva skillnaderna, så låt oss visa den istället eller gå till mobil.primatravel.com.

Nytt gränssnitt mot dina befintliga kunder

Mina bokningar har fått ett helt nytt utseende.

Kunden kan logga in enklare och ser alla bokningar de gjort på ett attraktivt sätt med bilder och modern design.

Flera standardsidor i mobilversion

Kontaktsida

Överallt där telefonnummer visas kan man klicka på numret och låta mobilen ringa. Läsplattor och datorer som inte har telefon försöker använda Skype eller liknande om man klickar. Självklart är kontaktformulär responsiva och passar bra i de allra flesta mobila format.

Broschyrbeställning

Broschyrbeställning och liknande finns också i mobilanpassad version.

Övriga sidor

Destinationssidor, kategorisidor och övriga sidor är responsiva och har smarta funktioner som t ex att underrubriker visas som länkar som omedelbart vecklas ut när man klickar på dem.

Kontakta oss idag för att snarast hälsa dina mobila besökare välkomna!

Bokning av paketresor och dynamisk paketering av resor

Bokning av paketresor och dynamisk paketering av resor. Onlinebokning för slutkund, agenter.

Reseproduktion

Reseproduktion i back office är en integrerad del av Travelize webblösning för resebranschen.

Webbpublicering för resor

Webbpublicering helt integrerad med bokning av resor för researrangörer, incoming agenter, stuguthyrare, destinationsbolag och andra aktörer i resebranschen.

Betalning och ekonomi

Ekonomi med OCR och integrerad kreditkortsbetalning för resebokning är en viktig del av Travelize. Flödena blir enkla, betalning kommer snabbt och ett stort antal rutiner och rapporter speciella för resarrangörer m fl aktörer i resebranschen är standard

Rapporter, back office

Rapporter är en viktig del i back office delen av Travelize

Agent- och leverantörshantering

Kundhantering för reseförsäljning

Kundhantering eller CRM är en viktig del vid försäljning av reseprodukter. Travelize har ett antal funktioner specialanpassade för effektiv online försäljning av resor

Marknadsföring av resor

Marknadsföring av resor med nyhetsbrev, avancerade rabattregler, XML export av resor mm finns Travelize marknadsföringsmodul.

Presentkortsmodul

Kunden kan själv köpa presentkort på valfritt belopp via webben, betala genom bekräftelse eller via betalväxel som accepterar presentkortsbetalning. Presentkort skickas efter betalning. Vid bokning av resa eller på en redan bokad resa kan kunden själv lösa in presentkortet genom en krypterad webbkod. Allt sköts automatiskt.

Flerföretagsversion och flerspråk/valuta

Flerföretagsversion och flerspråk/valuta för resebokning

Integrerad kundutvärdering

Modul för att automatisera och hantera kundutvärdering integrerat med bokningssystem och webbsajt.

Kontakta oss

*
*
*
Jag godkänner personuppgiftspolicy . *
Top