Responsiv webbdesign

Responsiv design är mycket mer än det hetaste modeordet just nu. Det ger en helt ny användarvänlighet även till de som använder mobiler och läsplattor.

Genom att innehållet anpassar sig efter skärmstorlek ser sidan bra ut oavsett om man tittar på den i stående eller liggande mobil, läsplatta eller vanlig dator. Besökaren behöver heller inte zooma och scrolla i sidled.

För att du skall kunna ge besökarna ett bra välkomnande via mobila enheter har vi tagit fram en responsiv plattform för både webb och bokning.

Texter, bilder resor med mera är samma oberoende om visningen sker för mobil, läsplatta eller dator - inget merarbete med andra ord.

Pinch, swipe & rotate

Med ny teknik kommer också nya vanor. Travelize system håller för att utmanas - det responsiva ramverket går att pincha, swipa och rotera runt precis som de appar dina kunder använder varje dag.

Skärmar blir större för varje generationsbyte, upplösningen blir tätare och detaljer hamnar i ett annat ljus. Vi använder oss av skräddarsydda typsnitt så att ikoner alltid ser krispiga ut, och bilder skalas för att tåla att zoomas i.

Din webbsajt kommer att se bättre ut i alla enheter.

Modernt bildspel

Om ett projekt har mer än en bild så skapas automatiskt ett bildspel.

Bildspelet anpassar sig efter både bildhöjd och textmängd, det är responsivt och det har inbyggt stöd för swipe. Lägg upp bilder så sköter systemet resten.

Djupare integration mellan resor och webbsajt

Månag nya funktioner har utvecklats för att t ex kunna visa frånpris på varje destinationssida, anpassa erbjudanden till varifrån kunden vill resa är några möjligheter.

Koppling mot karttjänster

Systemet hämtar angiven longitud och latitud och presenterar en karta, inzoomad på resmålet. Tjänsten kan kopplas till de vanligaste leverantörerna av kartor, exempelbilden visar Google Maps.

Smart funktion för utskrift

Systemet kan leverera en designad version av webbsajten som är ren från menyer och kundanpassad för snygga utskrifter. Mindre laddningstid för användaren och snyggare utskrifter.

En helt ny bokningsmotor

Den nya bokningsmotorn är inte bara mobilanpassad och responsiv, den hanterar dessutom barnrabatter i ett tidigt skede och uppdaterar prisinformation allt eftersom man ändrar t ex tillval och köper till försäkringar. Både design och flöde kan skräddarsys.

Under tio år har vi adderat nya funktioner till i princip samma bokningsmotor. Nu tar vi det största steget sedan företaget startade med en helt ny bokningsmotor med toppmodern design och funktionalitet.

 

Besök en responsiv webbsajt

Ölvemarks »

Scandorama »

Easton Golf »

GoGolf »