Webbsystem för bättre lönsamhet hos researrangörer är vår affärsidé

Vad vi gör

Travelize International AB utvecklar och säljer affärssystem för resebranschen sedan 2001. Sedan 2019 ingår även Åbergs Data som jobbat med bokningssystem sedan 1980-talet. Våra kunder kan, genom att använda systemen, sälja mer resor och administrera dessa effektivare. Systemen är helt webbaserade vilket skapar en hög flexibilitet, tillgänglighet och är framtidssäkert.

Vi fokuserar alltid på affärsnyttan och inte på tekniken i sig. Rätt utnyttjat ger internet mycket bra möjligheter till effektivitet i resebranschen.

Svensk produkt - internationell marknad

Travelize är utvecklat i Sverige och vi har idag 15 anställda i Sverige samt England. Dessutom har vi resursutvecklare på Sri Lanka sedan 2006. Travelize finns idag i drygt 10 länder på 10 olika språk.

Fokus på kundnytta

Vi fokuserar helt på funktionerna - att göra administrationen enkel, att sälja effektivt, att göra bokning och information tillgänglig. Vi utnyttjar internet och programmeringsteknik för att uppnå detta men tekniken kommer inte i första rummet.

Ledning

Ledning och ägare har lång erfarenhet av resebranschen. Anders Johansson: VD, delägare och ansvarig för systemarkitektur. Anders har ett förflutet som managementkonsult hos Accenture där han arbetade med affärsutveckling och processer. Anders har också varit chef för STS Education med verksamhet i över 25 länder. Under tiden på STS implementerade Anders bl a nytt bokningssystem på alla landskontor.

  • Högsta kreditvärdighet - UC AB Sverige
  • AAA - Högsta kreditvärdighet - Bisnode

Stabil ekonomi ger trygghet för framtiden

Travelize är helt egenfinansierat och ägs av nyckelpersoner inom företaget. Företaget har inga lån, är lönsamt och är inte beroende av någon enskild kund vilket garanterar kontinuitet i utveckling, support och drift, så har det varit sedan vi startade 2001. Travelize har högsta kreditvärdighet hos UpplysningsCentralen UC och AAA-rating hos Soliditet.

Kontakta oss

*
*
Jag godkänner personuppgiftspolicy . *
Top