Webbsystem för bättre lönsamhet hos researrangörer är vår affärsidé

Vad vi gör

Vitec Travelize AB utvecklar och säljer affärssystem för resebranschen och startade år 2001. 2019 förvärvade vi Åbergs Data som har varit verksamma i samma segment sedan 1980-talet med Rebus systemet och sedan 2021 ingår vi i Vitec koncernen.

Våra kunder kan, genom att använda systemen, sälja mer resor och administrera dessa effektivare. Systemen är helt webbaserade vilket skapar en hög flexibilitet, tillgänglighet och är framtidssäkert.

Vi fokuserar alltid på affärsnyttan och inte på tekniken i sig. Rätt utnyttjat ger internet mycket bra möjligheter till effektivitet i resebranschen.

Svensk produkt - internationell marknad

Travelize är utvecklat i Sverige och vi har idag 7 anställda i Sverige samt England. Travelize finns idag i drygt 10 länder på 10 olika språk.

Fokus på kundnytta

Vi fokuserar helt på funktionerna - att göra administrationen enkel, att sälja effektivt, att göra bokning och information tillgänglig. Vi utnyttjar internet och programmeringsteknik för att uppnå detta men tekniken kommer inte i första rummet.

Ledning

Ledning har lång erfarenhet av resebranschen. Margareta Maxwell tog över som VD den 16 januari 2023 från vår grundare och tidigare VD Anders Johansson. Margareta har tidigare arbetat som CFO för Elite Hotels i Göteborg och RK Travel Group som arbetar med produktion av paketresor. Hon har även arbetat som Resebyråchef för British Airways Travel Shops i Belfast. 

  • Högsta kreditvärdighet - UC AB Sverige
  • AAA - Högsta kreditvärdighet - Bisnode

Stabil ekonomi ger trygghet för framtiden

Travelize har högsta kreditvärdighet hos UpplysningsCentralen UC och AAA-rating hos Soliditet.

Kontakta oss

*
*
*
Jag godkänner personuppgiftspolicy . *
Top