Visa direktflyg i avgångslistan

Publicerad: 2023-06-14

Det är nu möjligt att visa vilka flyg som är direktflyg i avgångslistan

Rumsfördela från bokningsbilden

Publicerad: 2023-04-06

Det är nu möjligt att rumsfördela direkt i bokningsbilden om du har uppgraderat till den nya bokningsbilden för admin.

Vi har också förenklat vyn för tillval och tagit bort bilder och säljande text vilket gör det lättare att se vilka tillval resenären har valt.

Möjlighet för reseledare att skicka SMS från den digitala paxlistan

Publicerad: 2023-02-27

Det är nu möjligt för reseledaren att skicka SMS från den digitala passagerarlistan. För er som har vår SMS-modul kommer detta att fungera från nästa uppdatering. Har ni inte SMS-modulen, kontakta då gärna support för mer information.

Visa att resan är klimatkompenserad

Publicerad: 2023-02-24

Visa att resan är klimatkompenserad på hemsidan.

Möjlighet att se vad ett tillval är knutet till

Publicerad: 2023-02-10

När man är inne på ett tillval kan man längst ner på sidan se till vad (projekt, hotell eller produkter) ett tillval är knutet. Syftet med detta är att om man ändrar på tillvalet så kan man se vad som också påverkas eller om det inte är knutet till något så går det att plocka bort.

Anslutningsplanering

Publicerad: 2023-01-30

Per transport kan den slutliga upphämtningstiden, upphämtningsplatsen, kommentar och disposition anges. Inga värden ändras på tidtabellen. De avvikande tider, info och kommentarer sparas ihop med den specifika transporten och visas endast på Paxlista per avreseort samt Digital paxlista. Disposition kan anges för respektive anslutningsort för att dela upp i bussar, taxianslutning m.m. Paxlista per avreseort samt Digital paxlista grupperas per disposition. Anslutningsplaneringen visar också vilka orter som är kopplade på respektive disposition och antal bokade resenärer. När avvikande tid och/eller information om avreseplats redigerats via anslutningsaplaneringen visas detta på bokningsbekräftelsen genom att den vanliga tiden/infon blir överstruken och den nya från anslutningsplaneringen visas efter den överstrukna.

Ny samlingsfaktura for agentfakturor

Publicerad: 2023-01-23

Ny hantering för samlingsafaktura for agentbokningar där agenten faktureras. Med denna kan ett underlag för många bokningar skapas så att agenten kan betala t ex månadens fakturor på en gång. Samlingsfaktura kan skapas för många agenter på en gång.

Nya flaggningsregler för projekt

Publicerad: 2023-01-17

Ny hantering för flaggningsregler för projekt har lagts till. Obegränsat antal regler kan sättas för att flagga vid viss tid före avresa när man sålt mer eller mindre än angett värde. Regler kan sättas upp för att se de projekt där man sålt mycket för att t ex prishöja dessa. Eller där man sålt lite för att sätta in åtgärder. Flaggning sker på startsidan i admin när projekt när reglerna.

Möjligt selektera på preliminärstatus i skicka meddelande

Publicerad: 2022-12-05

Funktioner har lagts till i kundadmin / skicka meddelande så att man kan söka ut de som är preliminärbokade, bekräftade eller samtliga i utskick. T ex går det att skicka meddelande till endast de som är preliminärbokade för att följa upp dessa.

Automatisk visning av tillval och rumstillägg på sajten

Publicerad: 2022-10-18

Ny möjlighet att automatiskt visa en flik på destinationssidan på webbsajten för alla tillval och uppgraderingsmöjligeter för rumsval. Ger en automatiserad visning av merförsäljning i ett tidigt skede.

Höjd säkerhet för admininloggning inklusive tvåvägs-autentisering

Publicerad: 2022-10-16

Uppdatering av säkerhet kring admininloggning har skett. Utöver ökad säkerhet kan nu inloggningstid styras friare. Fjärrutloggning kan ske av användare, om t ex dator eller mobil kommer på villovägar. En användare kan vara inloggad i en webbläsare på dator och en mobil enhet samtidigt.

Möjlighet för tvåvägsautentisering. Vid inloggning från ny enhet skickas engångskod via e-post så att inloggning inte kan ske med endast användarnamn och lösenord. Detta upprepas t ex varje vecka samt varje gång inloggning sker från ny enhet.

Ladda upp flera bilder samtidigt

Publicerad: 2022-10-14

Det är nu möjligt att ladda upp flera bilder samtidigt i bildbiblioteket.

Amex och direktbankbetalning i Nets Easy

Publicerad: 2022-10-12

American Express och direktbankbetalning finns nu som betalningsalternativ i Nets Easy. Kontakta vår support om du är intresserad av att använda någon av dessa. Har du inte redan Nets Easy så hjälper vår support dig vidare även med det så klart!

Ny rapport Omsättning per kund

Publicerad: 2022-10-04

En ny rapport som visar total omsättning per kund finns nu tillgänglig till höger i Rapporter -> Återkommande kunder.

Zimpler nu även för norska arrangörer

Publicerad: 2022-09-30

Zimpler erbjuder nu direktbetalning från bank även för norska arrangörer. Zimpler finns helt integrerad i Travelize bokning och från Min-Bokning. Zimpler möjliggör enkla och kostnadseffektiva betalningar för svenska, norska och finska arrangörer. Kontakta vår support för vidare kontakt med Zimpler.

Clearhaus / Quickpay ny betalväxel

Publicerad: 2022-09-15

En ny betalväxel integrerad i Travelize bokning och Min-Bokning med Clearhaus som inlösare via Quickpay. Clearhaus har bra kunskap och mycket konkurrenskraftiga villkor för researrangörer och har bland annat valts av Danmarks Resebyråförening för ramavtal. Utöver kortbetalning och återbetalningar kan även betalningar med mobila betalsätt som svenska Swish, norska Vipps och danska Mobile Pay hanteras. Kontakta vår support om du är intresserad av ett avtal med Clearhaus/Quickpay.

Sälja resor för samarbetspartner automatiskt

Publicerad: 2022-09-01

Ny möjlighet att koppla in samarbetspartner som har Travelize och automatiskt sälja resor som agent för samarbetspartnern på webbsajten. Se t ex vetlandaresebyra.se/ramkvillabuss där BQ Travel automatiskt säljer Ramkvillas resor. Liksom de gör med Joro Buss och Jörns Resor.

Visa pris före rabatt i tourlist

Publicerad: 2022-08-15

Ny möjlighet att visa priset före rabatt utöver det aktuella priset i tourlist.

Kalendervisning på destinationssidor

Publicerad: 2022-07-07

En helt ny kompakt visning av resor i kalenderformat för destinationssidor har tagits fram. När denna är implementerad på webbsajten kan man välja per destination om visning skall ske i traditionell lista eller kalender.

Hantering av personalkundsrabatt

Publicerad: 2022-06-23

Funktioner för gruppbokning för att hålla reda på personalkundsrabatter som underlag för faktura och liknande.

Möjligt att skapa bokningar från Exceldokument

Publicerad: 2022-06-10

Ny funktion har tagits fram som möjliggör att skapa bokningar från en Excel-fil. Användbart när bokning sker med samarbetspartner för att skapa alla bokningar direkt från en Excel-fil.

Möjlighet för rabatt/fripris per pax

Publicerad: 2022-06-10

Vi har lagt till stöd för att lägga in fripris (rabatt eller tillägg) per pax. Detta kräver viss anpassning av bekräftelsemallen, kontakta supporten för mer information.

Personlig rabatt baserat på antal personer på senaste bokning

Publicerad: 2022-06-05

Funktionen för att generera personlig rabattkod har kompletterats så att rabatten kan göras dynamisk baserad på antal personer på senaste bokning

Manuell väntelista utan upplagda projekt

Publicerad: 2022-05-20

Helt ny funktion för att hantera väntelista utan att det finns några upplagda projekt att boka. Intresse kopplas i en tidsperiod per produkt eller webbsida.

Automatisk uträkning av hemkomsttider i tidtabell

Publicerad: 2022-05-02

En ny funktion som räknar ut hemkomsttider automatiskt har lagts till. Den baseras på den sista ortens tid och tiden mellan orterna. Se skärminspelning nedan för demo.

Fördefinierade kommentarer vid adminbokning

Publicerad: 2022-04-27

Ny funktion för att upprätta fördefinierade kommentarer vid adminbokning. Detta gör det enklare att använda ett enhetligt språk till leverantörer/hotell.

Automatisk utskick inför avresa per produkt

Publicerad: 2022-04-03

Automatiskt utskick inför avresa kan nu göras per produkt.

Visning av grundpris tillsammans med rumsalternativ

Publicerad: 2022-03-30

Visning av grundpris kan ske ihop med respektive rumspris i bokningsmotorn som alternativ till att visa grundpris och rumstillägg separat.

Bildspel på rumstypsinfo i bokningsflöde

Publicerad: 2022-03-10

Nu kan en mapp med bilder kopplas på rumstypsinformationen som visas i bokningsflödet när kunden klickar på "Läs mer". Se demo i skärminspelning nedan.

Möjligt att undanta transporter från chaufförsbokning

Publicerad: 2022-03-10

I Bussbokningsmodulen är det nu möjligt att ange på transporter att chaufförsbokning inte skall göras.

Reser tillsammans med sätts automatiskt på den andra bokningen

Publicerad: 2022-02-01

När två bokningar reser tillsammans räcker det att sätta referens på den ena bokningen till den andra. Den andra bokningen får automatiskt referens till den första bokningen.

Ny supportportal

Publicerad: 2022-01-17

Vi har tagit fram en ny supportportal med svar på många av de vanligaste frågorna vi får. Du kan också läsa om våra bästa tips och trix i systemet och mycket annat.

Du når nya Supportportalen här eller via Support-fliken i ditt system.

Zimpler ny betallösning för direktbetalning från bank

Publicerad: 2021-12-13

Nu finns Zimpler som betallösning för direktbetalning från bank integrerat i Travelize. Med Zimpler kommer slutkonsumenterna att kunna betala snabbt och smidigt direkt från sitt bankkonto med hjälp av identifiering genom att använda Mobilt Bank ID.

Testa gärna Zimpler här. Uppge testpersonnummer 19810101-0000

Integrationen sker i fyra steg:
1. Kontakta Zimpler
2. Fyll i information om ditt företag och signera avtal.
3. Sänd integrationsnycklar till support@travelize.se
4. Gå live

Kontakta Zimpler här

Kartpunkter med olika ikoner och färger

Publicerad: 2021-12-13

En ny funktion har tagits fram för att kunna ställa in olika typer på kartpunkter på destinationssidan. Denna typtaggning styr sedan vilken färg och ikon kartpunkten får i kartan. Vilka ikoner/typer som finns tillgängliga kan skräddarsys efter era önskemål. Kontakta supporten om ni är intresserade av denna funktion.

Möjligt med separat konto för Swish-betalningar via Nets Easy

Publicerad: 2021-11-28

I samband med att Swish-betalningar redovisas direkt från banken vid betalning via Nets Easy, finns möjlighet att lägga detta mot separat konto för att underlätta avstämning.

Nya funktioner i sammanfoga kunder

Publicerad: 2021-11-26

Funktionen sammanfoga kunder kan ni även sökas på datum som kunden varit aktiv i form av gjort bokning, beställt broschyr eller lagts till. Syftet är att underlätta att använda funktionen för optimal registervård av kunderna.

Vid sammanfogning används i första hand den kund som använts vid senaste bokning eftersom denna bör vara mest relevant.

En ny exportfunktion för utskick finns också från funktionen med sökning på de kunder som varit aktiva i en bestämt period och som har en postadress angiven.

Nytt verktyg för att hantera väderdata på webbsajt

Publicerad: 2021-11-22

Nytt verktyg för att hantera väderdata strukturerat på webbsajten per månad och per olika typer som dagstemperatur, vattentemperatur, soltimmar m.m.

Verktyg för nyhetsflash i toppbild

Publicerad: 2021-11-18

Nytt verktyg för att hantera nyhetsflash i toppbild. Kan enkelt kopplas på destinationerna och länka till Läs mer. T ex för klimatkompenserad resa, nyhet mm.

Presentkortsbetalningar visas vid avbokning

Publicerad: 2021-11-18

När presentkortsmodul används och betalning av en bokning skett med presentkort, visas detta automatiskt vid avbokning.

Nytt statistikverktyg för jämförande statistik

Publicerad: 2021-11-12

Nytt verktyg för att ta ut jämförande statistik har lagts till. De vanligaste rapporterna som bokningar per avresedag och bokningsdag samt uppdelat per produkt och projekttyp finns initialt. Fler rapporter kommer läggas till allteftersom. Visar sökt period och jämför antal bokningar och omsättning i vald jämförelseperiod, t ex föregående år eller x år tillbaka i tiden.

Flaggning av webbkundsändringar

Publicerad: 2021-10-29

Ny funktion på startsidan i admin för att flagga upp ändringar som gjorts av webbkund av bokning. Som standard visar den ändringar gjorda under senaste 7 dagarna.

Från rapporten ser man detaljer om bokningarna när och vad som ändrats. Man kan bekräfta ändringen så att den flaggas bort från startsidan.

Rapporten kan även sökas på valfritt datumintervall, bokning, projekt samt ändrat text. Rapporten finns längst ner under kundadmin.

Förenklad bokning av sittplats

Publicerad: 2021-10-26

Förenklad bokning av seating där val av plats sker helt från den grafiska visningen och man inte behöver klicka upp denna. Enklare och snyggare!

Ändringen behöver konfigureras i bokningsmotor.

Automatisk destinationsbild med länk i mail för bokningsbekräftelse och kundutvärdering

Publicerad: 2021-10-21

Nya funktioner för att dynamiskt väva in bild med länk från destinationssida på kundanpassat mail för bokningsbekräftelse samt för mail om kundutvärdering.

Automatisk bild och länk till destination och hotell i Rebuild booking mail

Publicerad: 2021-10-18

De automatiska mailen som kan skickas ut när kund inte slutfört en påbörjad bokning, Rebuild Booking, kan nu också innehålla bild från destination och eller hotellet de tittat på. Bilden länkar direkt till destination / hotellet.

Enkelt hitta och uppdatera ogiltiga mobilnummer

Publicerad: 2021-10-15

Fler och fler använder SMS funktioner för automatiska utskick till kunderna för bästa effektivitet och kundservice. För att underlätta att se till att ha korrekt formaterade mobilnummer finns nu funktioner för att på olika sätt leta upp ogiltiga mobilnummer och enkelt uppdatera kunduppgifterna.

Automatisk visning av rumstyper per hotell på sajt

Publicerad: 2021-10-12

Funktioner för att automatiskt visa bild och text för rumstyper per hotell på webbsajten.

Ny hantering för toppbild från destination i bokningsmotor

Publicerad: 2021-10-10

Ny hantering för toppbild från destination i bokningsmotor. Ger snyggare bokningsmotor med full anknytning till destinationen.

Koppla kundkategorier per produkttyp

Publicerad: 2021-10-04

Möjligt att koppla kundkategorier per produkttyp. Alla kunder med bokningar inom respektive produkttyp kopplas automatiskt till kundkategorin för effektiv marknadsbearbetning. Tillsammans med Paloma nyhetsbrev så kan listor uppdateras helt automatisk.

Ny mobil deltagarlista med incheckningsfunkion

Publicerad: 2021-09-30

Ny mobil deltagarlista med bl a incheckningsfunkion har lagts till. Denna är tänkt för personal ute på resa att kunna hantera mycket direkt i en mobil.

Speciell påstigning per resenär

Publicerad: 2021-09-28

Möjlighet att ha speciell påstigning per resenär, utöver att hantera det som tidigare per bokning, har lagts till.

Ny påminnelsehantering

Publicerad: 2021-09-26

Helt ny moderniserad påminnelsehantering har lagts till. Utöver att den är enklare och snyggare, kan man nu själv styra hela texten och ha olika standardtexter sparade. Det går även att välja om bokningsbekräftelse-PDF skall bifogas eller ej.

Nya visningsmöjligheter för anslutningar på hemsida

Publicerad: 2021-09-24

Nya visningsmöjligheter på sajt för anslutningar har lagt till för att snyggt visa detta för kund. Kan även grupperas på olika sätt, t ex tåg- och bussanslutningar eller med / utan övernattning.

Nya funktioner för personliga rabatter

Publicerad: 2021-09-14

Personliga rabatter har kompletterats med möjlighet att ha flera olika standardutskick, t ex för födelsedagar, för särskilda kampanjer och kompensationsrabatter.

Utökade sökningsmöjligheter per projekt, produkt.

Möjligt att redigera och flytta rabatt mellan bokningar.

Förbättringar vid kundavbokning via Min bokning

Publicerad: 2021-08-30

Ett extra varningsmeddelande kan skräddarsys och visas vid kunds egen avbokning via Min bokning.

Mail kan skickas till arrangör när kund avbokar.

Enkel bussfördelning på flera listor

Publicerad: 2021-08-23

En enkel fördelningsfunktion för att dela in en resa i olika bussar och hantering av detta på relevanta rapporter har lagts till.

Diverse nya funktioner i rumslista

Publicerad: 2021-08-17

Möjlighet att välja vilka kolumner som skall visas i nya rumslistan har lagts till. Standardval kan sparas.

Möjligt att välja att skicka rumslistan som PDF.

Även nya grupperingsfunktioner har lagts till.

Ny förbättrad rumsfördelning

Publicerad: 2021-07-31

Rumsfördelning i admin har moderniserats med bl a tydligare visning av fel i fördelning av rum.

Regler för avbokningskostnad per produkt

Publicerad: 2021-07-22

Möjlighet att sätta regler för avbokningskostnad per produkt har lagts till.

Transportlista i moderniserat utförande

Publicerad: 2021-07-14

Ny transportlista enligt vår nya uppdaterade och moderniserade standard för rapporter har lagts till. Enklare och snyggare att ta ut rapporterna.

Möjlighet med skräddarsytt mail för glömt lösenord

Publicerad: 2021-07-06

Möjligt att sätta upp ett eget skräddarsytt utskick av mail för glömt lösenord till kund.

Inbetalningsfil enligt ISO 20022-standard

Publicerad: 2021-06-26

Ny hantering för att enkelt läsa in filer enligt den nya EU-standarden för bankfiler, ISO 20022, har lagts till.

Ny charterbokningsmotor

Publicerad: 2021-06-17

Helt ny charterbokningsmotor har tagits fram med bl a avancerade filtreringsmöjligheter, snygg visning av hotell med attribut, olika rumspriser, enkel navigering till senare / tidigare dagar mm. Se gärna skilink.se för inspiration.

Schemalagt utskick efter hemkomst

Publicerad: 2021-06-12

Ny möjlighet att hantera automatiskt schemalagt utskick ett visst antal dagar efter hemkomst har lagts till.

Ny förenklad pensionshantering

Publicerad: 2021-06-06

Pensionshantering för hotell har moderniserats och förenklats för att snabbare och smidigare hantera detta. Även en ny kopieringsfunktion för pension har lagts till.

Ny hantering för dagskryssningar med VikingLine API

Publicerad: 2021-05-19

Ny hantering för dagskryssningar med VikingLine API har lagts till.

Förenklad hantering av resevillkorsbilaga

Publicerad: 2021-05-17

En separat hantering för att ladda upp och välja vilken / vilka bilagor som alltid skall skickas med bokningsbekräftelsen har lagts till under systemadministration.

Videoinstruktioner för FerryGateway API-koppling

Publicerad: 2021-05-11

Supportsidan har kompletterats med videoinstruktioner för FerryGateway API som används bl a för direktbokning mot Viking Line av hytter, måltider och tilläggstjänster.

Internt dokumentbibliotek per resa / projekt

Publicerad: 2021-05-10

Möjlighet att lägga upp interna dokument per resa / projekt för att t ex spara bekräftelser från leverantörer, flygbokningar mm.

Samma tillval med olika pris för olika barnåldrar

Publicerad: 2021-05-07

Istället för att lägga upp olika tillval för barn som skall ha separata priser på tillvalet, kan nu tillvalet hantera priser för barn i upp till två åldersgrupper. Detta sätts i nya tillvalshanteringen direkt på respektive prisrad. Går endast att användas ihop med den nya grupperingen av tillval där tillvalet visas en gång med val för alla eller individuella resenärer nedanför. Barnpriser räknas ut automatiskt baserat på ålder som barnet är bokat i.

Förbättrad och förenklad administration av tillval

Publicerad: 2021-05-04

Helt ny administration av tillval. Översiktssidan visar de tillval som har aktiva priser som gäller längre fram än innevarande dag. Detta ger en mycket enklare översikt. Redigering av tillval är i det uppdaterade layouten för admin. Prisredigering är helt integrerad i sidan för tillval vilket så att det blir mycket enklare att lägga till prisperioder. Både tillval och pris är förvalda som aktiva. Överlappande prisperioder delas automatiskt upp. Vid flerspråk är även översättning av tillvalen helt integrerad och alla språk kan redigeras direkt från sidan med tillvalet.

Möjlighet att låta leverantör uppdatera attribut direkt i systemet via säker länk

Publicerad: 2021-04-26

Ny funktion där en säker länk kan skickas till leverantör för hotellet för att uppdatera hotellattribut har lagts till.

Möjligt att skapa frifakturabokning direkt från formulär på hemsida

Publicerad: 2021-03-18

Möjligt att skapa preliminär frifaktura från ett formulär på hemsidan har lagts till. T ex för resmål där man inte har fasta avgångsdatum.

Intervallbokning i bussbokningsmodul

Publicerad: 2021-03-16

Möjlighet för intervallbokning i bussbokningsmodulen har lagts till.

Visning av resenärens namn vid tillvalsbokning

Publicerad: 2021-03-14

I bokningsmotorn kan resenärernas namn visas vid tillvalsbokning som gör bokningen mer personlig och enklare for kunden.

Uppdaterad bokning av reseförsäkring och avbeställningsskydd

Publicerad: 2021-03-05

Möjlig att visa ett block för bokning av reseförsäkring, avbeställningsskydd där man enkelt kan välja alla resenärer eller enskilda resenärer. Text, bild och text för mer information kan enkelt styras via en ny hantering för texter i bokningsmotorn. Det blir snyggare att presentera dessa tillvalstjänster och enklare för kunden att välja. Ihop med seating-modul finns samma möjlighet för att sälja och boka seating.

API bokning via FerryGateway mot Viking Line, Stena Line, Tallink m fl

Publicerad: 2021-02-26

Ny modul för API bokning mot rederier anslutna till FerryGateway. Bokning av hytt, måltider och tilläggstjänster som SPA kan göras helt automatiserat. Allotment och priser hämtas vid bokning från rederiets bokningssystem och bokning av dessa resurser sker direkt in i rederiets bokningssystem. Hantering av allotment, priser, rapportering till rederierna sker automatiskt. Viking Line, Stena Line och Tallink är några anslutna rederier.

Uppdaterad visning och bokning av tilläggstjänster

Publicerad: 2021-02-03

En ny uppdaterad visning och bokning av tillval i bokningsmotorn finns nu tillgänglig. Tillval grupperas och visas snyggt med bild och säljande text och man kan välja att boka tillvalet för alla resenärer med ett klick eller individuellt per resenär. Snyggare, enklare och mer överskådligt för webbkunden i bokningsprocessen.

Ny rapport för avstämning av intäkter

Publicerad: 2021-01-27

Ny rapport för avstämning av intäkter har lagts till. Den kan sökas/grupperas på en lång rad sätt samt exporteras till bl a Excel för att göra bl a avstämning av intäkter enkelt.

Kundutvärdering med nya funktioner och helt integrerad i design for webbsajt

Publicerad: 2020-12-23

Modulen för integrerad kundutvärdering har fått en genomgripande uppdatering.

Sidan där kunden svarar kan helt integreras i webbsajten design. Detta ger en snygg och tilltalande sida där kunden svarar på utvärderingen samtidigt som det ger ett tillfälle för kunden att börja titta efter nästa resa.

Adminfunktionerna har fått ett modernare utseende och enklare och fler möjligheter till filtrering och möjlighet att förhandsgranska kundutvärdering integrerad i webbsajten.

Sammanställning av utvärdering har fått ett nytt utseende som enkelt kan skrivas ut som t ex PDF för att ges till reseledare med mera.

Utskick av kundutvärdering kan schemaläggas t ex till 3 dagar efter hemkomst och nytt utskick kan ske automatiskt till de som inte svarar inom en bestämd tid.

Lagra dokument på projektkalkyl

Publicerad: 2020-12-15

Ny function har lagts till för att kunna lagra dokument, som t ex bekräftelse från leverantör, på rader i projektkalkylen.

Meddelandefunktion då personal kopplas på resa

Publicerad: 2020-12-10

Ny funktion har lagts till för att automatiskt kunna skicka ut mail då personal kopplas till ett projekt i personalmodulen. Standardmeddelande kan redigeras och inkluderar information om resan. När kopplingen sker väljer man om meddelande skall skickas.

Kundsvar från meddelande integrerad i webbsajt

Publicerad: 2020-12-02

Via funktionen skriv brev / meddelande kan man begära bekräftelse och svar från kunden. T ex vid tidändringar. Svarslänken kan nu snyggt integreras som en del i webbsajten. Snyggt och bra tillfälle att skapa mer kontakt till kunden.

Nya funktioner för presentkort

Publicerad: 2020-11-24

Nu kan man ge kunden rabatt vid köp av presentkort. Parameterstyrs så att det är enkelt att använda i en kampanjperiod. Rabatten ges automatiskt vid bokning.

Flera nya möjligheter för att göra presentkortsbokning snygg och enkel för kunderna har lagts till. Bl a att styra texter och reducera vilken information som behöver anges för beställaren.

Läs mer om presentkort »

Testa presentkort

Fler möjligheter med differentierade seatingpriser

Publicerad: 2020-11-06

Nya funktioner för differentierade priser för seating har lagts till. Priserna för fast sittplats kan sättas individuellt per plats i bussen. Dessa kan även styras så att de är beroende på reslängden för att enkelt ha ett högre pris på längre resor.

Automatisk listning i Paloma baserat på vad kund bokat

Publicerad: 2020-11-05

På produkten finns nu funktioner för att tagga en eller flera kundkategorier. T ex för olika temaresor, geografiska områden, typer av resor mm. Kunder som bokat på produkten förs automatiskt till dessa listor för marknadsföring baserat på kundernas intressen och preferenser.

Funktioner för FAQ-hantering på webbsajt

Publicerad: 2020-11-04

Funktioner har lagts till i content management för att hantera vanliga frågor, FAQ, på sajten. FAQ kan kopplas till olika kategorier samt visas generella för alla destinationer. Det skapar ett enkelt sätta att visa den information som är relevant för olika typer av resor och destinationer.

Ny bokning av extranätter

Publicerad: 2020-11-03

En ny dynamisk bokningsmotor för att boka extranätter har tagits fram baserad på samma layout och logik som vanliga bokningsmotorn och för stilmässig integrering i hemsida. Efter en vanlig paketbokning kan kunden välja att boka på extranätter med hotell och datum förvalt i denna dynamiska bokningsmotor. Som inloggad säljare kan samma bokningsmotor användas för a la carte-bokning.

Blogg för hemsida

Publicerad: 2020-11-02

En separat sektion för hantering av blogg har lagts till för integrerad webbsajt. En blogg är ett bra sätt att skapa intressanta artiklar och landningssidor från Google.

Automatisk hantering av guldkunder för utskick i Paloma

Publicerad: 2020-10-30

Funktioner för att automatiskt föra guldkunder till en lista för bearbetning i Paloma har lagts till. Guldkund kan identifieras på t ex hur många gånger de rest eller för hur mycket de rest under t ex de senaste tre åren. Detta gör det enkelt att bearbeta de viktigaste kunderna med speciella utskick i Paloma.

Ny automatisk visning av anslutningsorter och tider på webbsajt

Publicerad: 2020-10-30

Nya funktioner har tagits fram för att automatiskt visa en sektion på hemsidan med orter och tider för anslutningar. Om det finns olika anslutningsnät vid olika perioder hanteras detta också helt automatiskt.

Möjlighet för automatisk anonymisering av passuppgifter

Publicerad: 2020-10-29

Funktioner för att automatiskt anonymisera passuppgifter ett visst antal dagar efter hemkomst har lagts till. Ur GDPR-synvinkel kan det ofta vara relevant att radera dessa uppgifter före övriga personuppgifter tas bort. Genom dessa funktioner kan detta helt automatiseras.

Hantering av avbokningsanledningar

Publicerad: 2020-10-25

Nya funktioner har lagts till för att hantera avbokningsanledningar. Det går att välja vilka avbokningsanledningar som webbkunden själv kan välja respektive vilka som endast kan väljas av inloggad personal. Rapport för avbokningar visar dessa avbokningsanledningar. Avbokningsfunktionen i admin har också moderniserats i samband med detta.

Nya funktioner för gallring bland tidtabeller

Publicerad: 2020-10-20

Nya funktioner har lagts till för att enklare inaktivera tidtabeller som inte längre används på transporter. Du kan söka efter sådana som inte är kopplade på aktiva transporter och välja att inaktivera många på en gång. Detta underlättar uppläggning av nya transporter.

Ny supportsida i admin

Publicerad: 2020-10-16

Ny supportsida i admin som är integrerad i ny design för Travelize-sajterna har lanserats. Utöver snyggare och enklare hantering, kan du även bl a söka i alla hjälpdokument från supportsidan, se lite av de senaste nyheterna m.m.

Moderniserad massuppdatera transport och redigering av transport

Publicerad: 2020-10-08

Nya modernare massuppdatering av transport samt redigering av enskild transport har lanserats. Informationen grupperas i boxar så att det blir enklare att hitta den. Fler fält är enklare att massuppdatera. Och funktionerna är moderniserade och ser snyggare ut.

Moderniserad massuppdatera projekt och redigering av projekt

Publicerad: 2020-10-05

Nya modernare massuppdatering av projekt samt redigering av enskild projekt har lanserats. Informationen grupperas i boxar så att det blir enklare att hitta den. Fler fält är enklare att massuppdatera. Och funktionerna är moderniserade och ser snyggare ut.

Top