Oliven Reiser ny kund

Publicerad: 2020-10-21

Oliven Reiser är ny kund i Norge som använder paketresebokning, integrerad webbsajt och Nets Easy betalväxel för störst urval av betalningsalternativ. Se olivenreiser.no för inspiration.


Fotefar temareiser lanserar ny webbsajt

Publicerad: 2020-10-14

Fotefar Temareiser lanserar ny webbsajt byggd på en av våra nya plattformar med bland annat bokning via karta Vår Värld. Se fotefartemareiser.no för inspiration.


JT Alpinresor ny kund

Publicerad: 2020-10-01

JT Alpinresor är ny kund med hemsida och vår nyaste charterbokning. Priser uppdateras automatiskt från Skistar och paketeras i färdiga paket. Underbokning sker automatiskt mot Skistar. Se jtalpinresor.se för inspiration.


Världens Resor ny kund

Publicerad: 2020-09-30

Världens Resor är ny kund med paketbokning i extern sajt. Världens Resor ingår i flerföretagssystem med Unlimited Travel Group för bl a gemensamma koncernfunktioner. 


Resdax lanserar ny webbsajt

Publicerad: 2020-09-28

Resdax lanserar ny webbsajt med en av våra standardversioner för paketresor. Resdax använder API-koppling till Skistar för automatiska prisuppdateringar och underbokning. Se resdax.se för mer inspiration.


Peer Gynt lanserar ny webbsajt

Publicerad: 2020-09-23

Peer Gynt lanserar ny webbsajt och utnyttjar bl a mångfald av startbanners och Vår Värld med mera för olika ingångar till bokning. Besök peergynt.com för inspiration.


Nordic Invasion lanserar ny webbsajt

Publicerad: 2020-09-21

Nordic Invasion lanserar ny webbsajt med vår senaste charterbokningsmotor. Använder Klarna för smidig betalning och flerspråkslösning för att enkelt profileras som svensk och norsk arrangör. Se nordicinvasion.se och nordicinvasion.no för inspiration.


Nilles Rejser lanserar ny webbsajt

Publicerad: 2020-09-16

Nilles Rejser lanserar ny webbsajt byggd på vår senaste femte generation av responsiv webbsajt för researrangörer. Bl a använder de ny bokningsmotor i mobile-first-design, dagsprogram,  reseblogg mm Se nillesrejser.dk för inspiration. 


Prima Tours lanserar ny finsk webbsajt

Publicerad: 2020-09-14

Prima Tours lanserar ny sajt på finska komplett med bokning av paketresor. Hela Travelize admin och front finns på finska. Se primatours.fi för inspiration. Terve Suomi!


Abramssons Buss ny kund

Publicerad: 2020-09-04

Abramssons Buss är ny kund med bokning och helt integrerad webbsajt i Travelize. De säljer framförallt bussresor och publicering sker automatiskt på allabussresor.se samt allaSverigeresor.se. Använder Klarna för helautomatiserad betalning. Se abramssonsbuss.se för inspiration.


HorseXplore lanserar ny webbsajt

Publicerad: 2020-09-01

HorseXplore lanserar ny webbsajt på svenska och engelska för ridresor över hela världen. Se horsexplore.se och horsexplore.com för inspiration.


InShape Travel lanserar ny webbsajt

Publicerad: 2020-08-20

InShape Travel lanserar ny webbsajt på svenska och engelska för yogaresor och hälsoresor över hela världen. Se inshapetravel.se och inshapetravel.com för inspiration.


Viby Buss ny kund

Publicerad: 2020-06-25

Viby Buss är ny kund med bokning och helt integrerad webbsajt i Travelize. De säljer framförallt bussresor och publicering sker automatiskt på allabussresor.se. Använder Klarna för helautomiserad betalning. Se vibybuss.com för inspiration.


allaSverigeresor.se - ny bokningsportal

Publicerad: 2020-06-10

I samband med att Sverige öppnar upp igen för resor lanserar vi allaSverigeresor.se. Från start är ett 20 tal av våra svenska arrangörer med och presenterar ett stort urval av upplevelser i Sverige. Läs mer i Bussmagasinet och i Travel News.


Röke Buss är ny kund

Publicerad: 2020-05-20

Röke Buss är ny kund med bokning och helt integrerad webbsajt i Travelize. De säljer framförallt bussresor och publicering sker automatiskt på allabussresor.se. De använder Dibs Easy för helautomiserad betalning. Se rokebuss.se för inspiration.


Future Travel ny kund

Publicerad: 2020-05-08

Future Travel är ny kund med bokning och helt integrerad webbsajt i Travelize. De säljer golfresor och använder Dibs Easy för helautomiserad betalning. Se futuretravel.se för inspiration.


Blåklintsbuss ny kund

Publicerad: 2020-04-02

Blåklintbuss är ny kund med bokning och helt integrerad webbsajt i Travelize. De använder Klarna som integrerad betalväxel med helautomatiserade betalningsflöden. Se blaklintsbuss.se för inspiration.


Almena lanserar ny chartersajt

Publicerad: 2020-03-30

Almena, som säljer charterresor till Tunisien från Sverige och Danmark, har lanserat ny webbsajt med vårt nyaste utseende på sökresultat för charter. Använder Klarna för effektiva och helautomatiserade betalflöden och flexibilitet för kunden. Se almena.se och almena.dk för inspiration.


Prima Travel lanserar nytt sökresultat

Publicerad: 2020-02-19

Prima Travel har lanserat flera nyheter på sin sajt, bl a nytt sökresultat. Se primatravel.com och primatravel.no för inspiration.


Kagans Buss lanserar ny sajt och betalning med Klarna

Publicerad: 2020-02-05

Kagans buss lanserar ny sajt och integrerad betalning med Klarna. Se kagansbuss.se för inspiration.


Ekmanresor ny kund

Publicerad: 2020-01-15

Ekmanresor är ny kund som använder bokning, integrerad webbsajt, seating och kundutvärdering bl a. Se ekmanresor.se för inspiration.


EGE Trafiken ny kund

Publicerad: 2019-12-13

EGE Trafiken är ny kund till Travelize med webbsajt och bokning av arrangerade paket. Ingår i flerföretagssystem med MK Bussresor och kan dela t ex transporter mellan företagen. Se egetrafiken.se för inspiration.


Saxentours ny kund

Publicerad: 2019-12-09

Saxentours är ny kund till Travelize med webbsajt och bokning av arrangerade paket. Se saxentours.com för inspiration.


MK Bussresor ny kund

Publicerad: 2019-11-20

MK Bussresor är ny kund till Travelize med webbsajt och bokning av arrangerade paket. Se mkbussresor.se för inspiration.


First Class Travel ny kund

Publicerad: 2019-11-07

First Class Travel är ny kund till Travelize med webbsajt och bokning av arrangerade paket samt modul för skräddarsydda resor. First Class ingår i flerföretagssystem med Here We Go Sport. Se firstclasstravel.se för inspiration.


WI-Resor ny kund

Publicerad: 2019-10-18

WI-Resor arrangerar bekväma paketresor för aktiva. WI Resor ingår i flerföretagssystem hos Unlimited Travel Group. Använder Travelize paketbokning som är integrerad i extern webbsajt och där stilmall styrs externt. Se wiresor.se för inspiration.


Aller Travel lanserar ny webbsajt

Publicerad: 2019-10-01

Aller Travel lanserar helt ny webbsajt för effektivt utnyttjande av bilder, horisontell bokningsmotor med flervalsmöjlighet med mera. Se allertravel.no för inspiration.


Go Active Travel ny kund

Publicerad: 2019-09-15

Go Active Travel säljer paket med träningsresor och annat aktivt innehåll. Go Active Travel ingår i flerföretagssystem hos Unlimited Travel Group. Använder Travelize paketbokning som är integrerad i extern webbsajt och där stilmall styrs externt. Se goactivetravel.se för inspiration.


Rundtomkring ny kund

Publicerad: 2019-09-01

Rundtomkring är en norsk temaresearrangör. Använder Travelize paketresebokning och integrerad webbsajt. Se rundtomkring.no för inspiration.


Caddie Golfrejser ny kund

Publicerad: 2019-08-25

Caddie Golfrejser säljer paketresor med golf samt skräddarsydda resor med golf. Använder Travelize paketresebokning, modul för skräddarsydda resor samt integrerad webbsajt. Se caddiegolfrejser.dk för inspiration.


Via Luleå ny kund

Publicerad: 2019-08-05

Via Luleå är svensk temaresearrangör. Använder Travelize paketbokning och integrerad webbsajt. Se vialulea.se för inspiration.


Birdie Golf Tours ny kund

Publicerad: 2019-07-15

Birdie Golf Tours ingår i flerföretagslösning i Unlimited Travel Group. Har Travelize paketresebokning som integreras i extern webbsajt med extern styrning av stilmallar. Se birdie.se för inspiration.

Joyride ny kund

Publicerad: 2019-07-10

Joyride säljer bl a kör-resor. Använder Travelize paketbokning och integrerad webbsajt. Se joyride.se för inspiration.


Quality Travel lanserar ny webbsajt

Publicerad: 2019-06-05

Quality Travel lanserar ny webbsajt med bl a horisontell bokningsmotor med flervalsmöjlighet. Se qtravel.se för isnpiration.


Scandorama Selection ny webbsajt

Publicerad: 2019-05-10

Scandorama Selection har lanserats som ny webbsajt som ingår i flerföretagslösning med Ölvemarks och Scandorama. Se scandoramaselection.se för inspiration.


Estivo Travel ny kund

Publicerad: 2019-03-15

Estivo Travel är ny kund. De säljer boende i Europa med flexibel ankomstdag och reslängd. De använder Travelize boendebokning / dynamisk bokning med integrerad webbsajt. Se estivo.dk för inspiration.


Poäng Perspektiv ny kund

Publicerad: 2019-03-08

Poäng Perspektiv är ny kund på Travelize-24. De använder Travelize paketresebokning med integrerad webbsajt. Se poang.nu för inspiration.


Bella Rejser ny kund

Publicerad: 2019-02-20

Bella Rejser är ny dansk kund som använder Travelize paketresebokning med integrerad webbsajt. Se bellarejser.dk för inspiration.


We Do Travel ny kund

Publicerad: 2019-02-05

We Do Travel är en ny arrangör som använder Travelize modul för skräddarsydda resor med integrerad webbsajt. De säljer framförallt golfresor. Se wedotravel.se för inspiration.


Gränslösa resor ny kund

Publicerad: 2019-01-07

Gränslösa Resor är en ny kund på vår senaste version av responsiv hemsida. Sajten är uppbyggd enligt konceptet Mobile First med stor vikt på säljande bilder. Bokning är helt integrerad i sajten. Se granslosaresor.se för inspiration.


Skan Rejser är ny dansk kund

Publicerad: 2019-01-03

Skan Rejser är en ny dansk kund med fokus på bussresor. Skan Rejser använder vår senaste plattform för webb med helt responsiv bokning, presentkortsmodul och avancerad seating. Se skanrejser.dk för inspiration.


Kanalbuss ny svensk kund

Publicerad: 2018-12-20

Kanalbuss är en ny kund på vår senaste version av responsiv hemsida och bokning. Kanalbuss erbjuder ett stort urval av fina resor i Europa, Skandinavien och Sverige. Se kanalbuss.se för inspiration.


S&S resor nu svensk kund

Publicerad: 2018-12-03

S&S Resor är en ny svensk bussresekund på vår senaste version av responsiv hemsida och bokning. Se sosresor.se för inspiration.


Jörns lanserar ny webbsajt

Publicerad: 2018-11-14

Jörns lanserar ny webbsajt byggd på vår senaste plattform för effektivt utnyttjande av bilder, horisontell bokningsmotor med flervalsmöjlighet, kartnavigering via Vår Värld med mera. Se jorns.se för inspiration.


Thells Buss är ny svensk kund

Publicerad: 2018-10-09

Thells Buss är en ny svensk kund som använder Travelize-24 för bokning och webb. Se thellsbussar.se för inspiration.


Geiranger Fjordservice lanserar ny webb

Publicerad: 2018-07-08

Geiranger Fjordservice lanserar ny webb för effektivt utnyttjande av bilder, horisontell bokningsmotor med flervalsmöjlighet med mera. Se geirangerfjord.no för inspiration.


Nationalparksresor är ny kund

Publicerad: 2018-06-01

Nationalparksresor är ny kund med ett exklusivt urval resor till svenska nationalparker. Se nationalparksresor.se för inspiration.


Kristianstad Buss ny kund med helt integrerad hemsida och bokning samt bussbokning

Publicerad: 2018-02-02

Kristianstad buss och Belton Travel är ny kund på vår senaste version av responsiv hemsida. Kristianstad buss använder också vår helt nya modul för att boka bussar. Kontakta oss om du är intresserad av mer information om enkel bussbokning! Se kristianstadbuss.se för inspiration.


Högbergs Buss ny kund med senaste version av responsiv hemsida och bokning

Publicerad: 2017-12-20

Vi välkomnar Högbergs Buss som ny kund. De använder vår senaste version av responsiv hemsida. Sajten är uppbyggd enligt konceptet Mobile First med stor vikt på säljande bilder. Andra fördelar är helt integrerad bokning och många smarta funktioner för att leda besökaren till att boka, som t ex Vår Värld där man utifrån karta kan gå direkt till bokning av resor. Besök hogbergsbuss.se för inspiration.


Ny design av Prima Travels webbsajter

Publicerad: 2017-11-01

Prima Travel har lanserat webbsajter på vår nyaste plattform för effektiv försäljning av resor. Bland annat har de fått större fokus på härliga bilder, horisontell bokningsmotor med flervalsmöjligheter och med mobile-first-tänkande. Besök primatravel.com och primatravel.no för inspiration.


Top