Nyheter

 • Geiranger Fjordservice lanserar ny webb
  2018-07-08

  Geiranger Fjordservice lanserar ny webb för effektivt utnyttjande av bilder, horisontell bokningsmotor med flervalsmöjlighet med mera. Se geirangerfjord.no för inspiration.

 • Nationalparksresor är ny kund
  2018-06-01

  Nationalparksresor är ny kund med ett exklusivt urval resor till svenska nationalparker. Se nationalparksresor.se för inspiration.

 • Kristianstad Buss ny kund med helt integrerad hemsida och bokning samt bussbokning
  2018-02-02

  Kristianstad buss och Belton Travel är ny kund på vår senaste version av responsiv hemsida. Kristianstad buss använder också vår helt nya modul för att boka bussar. Kontakta oss om du är intresserad av mer information om enkel bussbokning! Se kristianstadbuss.se för inspiration.

 • Resteamet ny kund med senaste responsiv hemsida och bokning
  2018-01-18

  Resteamet är en ny kund på vår senaste version av responsiv hemsida. Sajten är uppbyggd enligt konceptet Mobile First med stor vikt på säljande bilder. Bokning är helt integrerad och sajten innehåller många smarta funktioner för att leda besökaren till att boka. Se resteamet.se för inspiration.

 • Högbergs Buss ny kund med senaste version av responsiv hemsida och bokning
  2017-12-20

  Vi välkomnar Högbergs Buss som ny kund. De använder vår senaste version av responsiv hemsida. Sajten är uppbyggd enligt konceptet Mobile First med stor vikt på säljande bilder. Andra fördelar är helt integrerad bokning och många smarta funktioner för att leda besökaren till att boka, som t ex Vår Värld där man utifrån karta kan gå direkt till bokning av resor. Besök hogbergsbuss.se för inspiration.

 • WAP Travel ny kund med golfresor och modul för skräddarsydda resor
  2017-11-27

  WAP Travel har lanserat ny webbsajt med vår nya modul för skräddarsydda resor. Kunden kan utifrån förslag på golfpaket ändra reslängd, lägga till mer greenfee och andra tillval samt få priser och liknande presenterat. Besök waptravel.se för inspiration.

 • Aller Travel lanserar bokning och webbsajt i Sverige
  2017-11-15

  Aller Travel är sedan länge kund i Norge. Genom vår modul för flerspråk och flervaluta har de nu effektivt lanserat försäljning även i Sverige av aktiva och temabaserade upplevelseresor. Besök allertravel.se för inspiration.

 • Östresor ny kund med bokning och integrerad webbsajt
  2017-11-03

  Östresor är ny kund med bokning och integrerad webbsajt byggd i vår nyaste webbplattform. Fokus på härligt bildmaterial, designad med mobilen i första tanke och med modern horisontell bokningsmotor. Besök ostresor.se för inspiration.

 • Ny design av Prima Travels webbsajter
  2017-11-01

  Prima Travel har lanserat webbsajter på vår nyaste plattform för effektiv försäljning av resor. Bland annat har de fått större fokus på härliga bilder, horisontell bokningsmotor med flervalsmöjligheter och med mobile-first-tänkande. Besök primatravel.com och primatravel.no för inspiration.

 • Kulturresor Europa lanserar ny webbdesign
  2017-10-17

  Kulturresor Europa lanserar ny webbdesign baserad på vår nyaste plattform för webbsajt med integrerad bokning. Stort fokus ligger på navigering via lockande bilder. Horisontell bokningsmotor med flervalsmöjligheter och mobile-first är några hörnstenar. Integrerad bild och sökresultat samt resekalender är fler. Besök kulturresor-europa.se för inspiration.

 • Svensk-Kinesiska Resebyrån byter till Travelize bokning
  2017-10-03

  Svensk-Kinesiska Resebyrån byter till Travelize bokning för att dra nytta av webbens alla fördelar. Svensk-Kinesiska Resebyrån har en extern sajt och integrerad Travelize responsiv bokning. Besök svenskkinesiska.se för inspiration.

 • Kulturrejser Europa lanserar ny webbplattform
  2017-09-15

  Kulturrejser Europa lanserar ny webbplattform med fokus på navigering via lockande bilder. Horisontell bokningsmotor och mobile-first är några hörnstenar. Integrerad bild och sökresultat och resekalender några fler. Besök kulturrejser-europa.dk för inspiration.

 • Here We Go ny kund
  2017-06-16

  Here We Go är ny kund som använder Travelize bokning med integrerad responsiv hemsida. Here We Go använder även Travelize nya modul för bokning av skräddarsydda resor. Utöver att sälja färdiga paket, erbjuds fotbollsbiljetter där kunden kan köpa till en eller flera övernattningar i samband med matchen. För golf erbjuds förslag på paket som innehåller boende och t ex green fees. Kunden kan vid bokning lägga till extranätter, välja fler green fees, boka till hyrbil (som prissätts dynamiskt beroende på reslängd), transfers och andra tillval. Besök herewego.se för mer inspiration.

 • Temareiser lanserar ny webbsajt
  2017-06-01

  Temareiser Fredrikstad lanserar ny webbsajt byggd på Travelize senaste malluppsättning för responsiva sidor med helt integrerad bokning. Bland nya funktioner har de horisontell bokningsmotor med flervalsmöjlighet. Sökresultat visas grafiskt med bild, månadskalender m.m. för enkel och snygg översikt. Bilder är stora och har en central plats för webben för att skapa resesug. Menyer hålls till ett minimum och resor visas t ex direkt på sidan med bild, text och dynamisk information med t ex priser. Besök temareiserfredrikstad.no för mer inspiration.

 • Discover Norway lanserar ny webbsajt
  2017-05-15

  Discover Norway lanserar ny webbsajt byggd på Travelize senaste malluppsättning för responsiva sidor med helt integrerad bokning. Bland nya funktioner har de horisontell bokningsmotor med flervalsmöjlighet. Sökresultat visas grafiskt med bild, månadskalender m.m. för enkel och snygg översikt. Bilder är stora och har en central plats för webben för att skapa resesug. Discover Norway har sajt och bokning på norska, engelska och tyska via Travelize flerspråksmodul. Besök discover-norway.no för mer inspiration.

 • Fotefar Temareiser ny norsk kund
  2017-02-10

  Fotefar Temareiser är en ny norsk kund som säljer temaresor som nu lanserat responsiv hemsida och helt integrerad responsiv bokning. Se fotefartemareiser.no för mer inspiration (hemsida och bokning på nynorsk).

 • King Tours ny finsk kund
  2017-02-02

  King Tours Finland är en ny finsk kund som säljer på både finska och svenska och är systerbolag till King Tours Sverige. Använder vår nya Travelize-24 lösning för mindre arrangörer. Samma teknik i botten, lite förenklat system med låga avgifter vid mindre antal resenärer. Se kingtours.fi för mer inspiration. Webbsajt och bokning på finska och svenska.

 • Buss Åke ny svensk bussresekund
  2017-01-27

  Buss Åke är en svensk bussresearrangör med framförallt dagsturer som nu lanserat ny hemsida och bokning baserat på Travelize-24. Samma teknik i botten, lite förenklat system med låga avgifter vid mindre antal resenärer. Se bussake.se för mer inspiration.

 • Stenstorps Buss ny kund
  2017-01-15

  Stenstorps Buss är en ny svensk kund som använder Travelize-24. Samma teknik i botten, lite förenklat system med låga avgifter vid mindre antal resenärer. Se stenstorpsbuss.se för mer inspiration.

 • Gärdstorp Enecteca vinresor ny svensk kund
  2017-01-10

  Gärdstorp Enocteca med vinresor som tema är ny svensk kund. Använder vår nya Travelize-24 lösning för mindre arrangörer. Samma teknik i botten, lite förenklat system med låga avgifter vid mindre antal resenärer. Se gardstorp.se för mer inspiration.