Nyheter

 • Scandorama och Ölvemarks nya kunder
  2012-12-08

  Scandorama och Ölvemarks har valt Travelize för bokning och webbpublicering. Under närmare tio års tid har de utvecklat och driftat ett eget system, men med allt större krav på kostnadseffektivitet, funktionalitet och webbintegration läggs nu drift och utveckling helt i Travelize systemlösningar. "I Travelize har vi fått ett modernt och effektivt bokningssystem. Omvärlden förändras och ställer ständigt nya krav. Nu har vi en samarbetspartner med kunnande och erfarenhet som kan hjälpa oss att fortsätta att ligga i framkant." säger P O Svensson på Ölvemarks. Besök gärna olvemarks.se och scandorama.se

 • Turistrejser ny kund
  2012-11-19

  Turistrejser är en ny dansk researrangör som säljer paketresor till norra Cypern och Istanbul. De använder Travelize bokning och har en koppling till externt publiceringssystem. Besök gärna turistrejser.dk.

 • Resemakarn lanserar mobil webb
  2012-10-12

  Resemakarn har lanserat mobil webbsida baserad på Travelize mobilplattform. Resemakarn har även integrerat den nya mobila bokningsmotorn på den vanliga sajten. Besök gärna mobil.resemakarn.nu.

 • Flera mobila webbsajter lanserade
  2012-10-01

  Flera kunder har lanserat mobila webbplatser. Bland annat våra nya kunder Bussapågarna, Bromölla buss och Rejsecenter Norge. Besök gärna mobil.bussapagarna.se, mobil.bromollabuss.se och m.rejsecenternorge.dk

 • Rejsecenter Norge ny kund
  2012-09-15

  Rejsecenter Norge är en dansk arrangör av skidresor till svenska och norska fjällen. Även resor med Hurtigruten säljs. Rejsecenter Norge använder Travelize publiceringssystem och bokningssystem, besök gärna rejsecenternorge.dk.

 • Ny plattform för mobil bokning och webbsida
  2012-08-21

  Nu lanserar vi en helt ny plattform för mobiler, läsplattor med mera för både bokning och webbsidor. Mobilsurfandet växer lavinartat med 250 % per år. Inom kort sker mer surfande från mobila enheter än från vanliga datorer. Med den nya mobilplattformen ger du besökarna en användarvänlig sida oavsett enhet eller skärmstorlek. Design av både webbsidor och bokningsmotor är responsiv och anpassar sig efter besökaren. Allt utan i princip något merarbete att administrera. Läs mer om den mobila plattformen här »

 • Bromölla Buss och Bussapågarna nya kunder
  2012-08-15

  Bussarrangörerna Bromölla Buss och Bussapågarna är nya kunder som erbjuder bussresor runtom i Europa. De jobbar i samma Travelize-system och använder modulen Multi-site för att kunna administrera två hemsidor i samma system. Hemsidorna är alltså separerade medan reseresurser, kunddatabas och mer är gemensamma. Besök gärna bromollabuss.se och bussapagarna.se för mer inspiration!

 • Chilla Travel ny kund
  2012-06-15

  Chilla Travel & Yacht Charter Tours är en ny svensk kund med fokus på segelbåtsuthyrning i Kroatien. De arrangerar även gruppseglingar och erbjuder spännande boendealternativ i fyrar på den kroatiska kusten. Besök gärna chillatravel.se för mer inspiration!

 • Rødne Fjord Cruise ny kund
  2012-06-07

  Rødne Fjord Cruise är en ny norsk kund som bland annat erbjuder sightseeingturer till Lysefjorden och Preikestolen. De använder ett extern CMS men hanterar bokning och administration i Travelize. Besök gärna rodne.no för mer inspiration!

 • Designuppdatering av Travelize siter
  2012-05-11

  Idag har vi uppdaterat våra egna sidor och samtidigt lanserat travelize.fi och travelize.es för våra finsk- och spanskspråkiga marknader. Totalt hanteras webbplatser på sju språk. Sidorna är uppbyggda enligt konceptet Responsive Web Design, dvs att sidan anpassar sig efter webbläsarens fönster så att sidan blir lättläst och lättnavigerad på allt från mobil, läsplatta till webbläsare med olika storlek på fönster. Hör gärna av dig med feedback till oss!

 • JÖRNs resor lanserar ny hemsida
  2012-04-16

  JÖRNs resor lanserar ny hemsida i samband med att de uppgraderar till vår nyaste webbpubliceringsplattform. JÖRNs använder vår nya guidefunktion där man på ett smidigt sätt kan presentera vilka guider som är med på vilken resa för sina kunder. Besök gärna jorns.se för mer inspiration!

 • Reiselyst ny kund
  2012-02-06

  Reiselyst är en ny norsk kund som är specialiserade på kryssningar och skräddarsydda resor. Besök gärna reiselyst.no för mer inspiration.

 • Grupo Travel ny kund
  2012-02-01

  Grupo Travel är en ny kund som är en del av en flerföretagslösning tillsammans med bl.a. Etnia Tours och Veo-buss. De använder Travelize för att administrera och sälja sina turer samt för att publicera information på hemsidorna. Besök gärna grupotravel.com för mer inspiration!

 • Easton Golf lanserar ny hemsida
  2012-01-04

  Easton Golf uppgraderar till vår nyaste webbpubliceringsplattform och gör i samband med detta ett lite designförändringar på sidan. Besök gärna eastongolf.se för mer inspiration!

 • Blå Tåget ny kund
  2012-01-01

  Blå Tåget är en ny aktör på den svenska tågtransportmarknaden som började rulla sina tåg på sträckan Göteborg-Uppsala den 11 december 2011. Deras koncept är förstaklassresor och de använder framgångsrikt Travelize webbpubliceringssystem samt bokningssystem för att boka in sina resenärer. Bokningsflödet är specialutvecklat för dem för att det ska bli så enkelt som möjligt att boka sin tågbiljett. Besök gärna blataget.com!

 • Lejonresor lanserar ny hemsida
  2011-10-11

  Lejonresor lanserar en ny hemsida efter att ha gjort om sin grafiska profil. Besök gärna lejonresor.se för mer inspiration.

 • M-Travel ny kund
  2011-09-19

  M-Travel är en ny kund vars inriktning är träningsläger och charterresor till Turkiet. M-Travel använder Travelize bokningssystem och webbpubliceringssystem för att administrera och sälja sina resor. Besök gärna M-travel.no för mer inspiration!

 • Shore Excursions ny kund
  2011-06-15

  Shore Excursions är en ny norsk kund som primärt säljer dagsturer i Norge. De använder Travelize boknings- och webbpubliceringssystem. Besök gärna shoreexcursions.no för mer inspiration!

 • Quality Travel ny kund
  2011-05-20

  Quality Travel är en skidarrangör med stort fokus på Andorra och arrangerar dels traditionella skidresor men även olika temaveckor, såsom "Tjejvecka" och "Singelvecka". Quality Travel använder Travelize boknings- och webbpubliceringssystem. Se gärna qtravel.se för mer inspiration!

 • Check Point Travel ny kund
  2011-02-22

  Check Point Travel i Århus är ny kund som använder Travelize bokningssystem och publiceringssystem. Check Point är en del i flerföretagslösning där även bl a Kultur-rejser och Portugalbyrået ingår. Besök gärna cpt.dk för mer inspiration.