Nyheter

 • Blå Tåget ny kund
  2012-01-01

  Blå Tåget är en ny aktör på den svenska tågtransportmarknaden som började rulla sina tåg på sträckan Göteborg-Uppsala den 11 december 2011. Deras koncept är förstaklassresor och de använder framgångsrikt Travelize webbpubliceringssystem samt bokningssystem för att boka in sina resenärer. Bokningsflödet är specialutvecklat för dem för att det ska bli så enkelt som möjligt att boka sin tågbiljett. Besök gärna blataget.com!

 • Lejonresor lanserar ny hemsida
  2011-10-11

  Lejonresor lanserar en ny hemsida efter att ha gjort om sin grafiska profil. Besök gärna lejonresor.se för mer inspiration.

 • M-Travel ny kund
  2011-09-19

  M-Travel är en ny kund vars inriktning är träningsläger och charterresor till Turkiet. M-Travel använder Travelize bokningssystem och webbpubliceringssystem för att administrera och sälja sina resor. Besök gärna M-travel.no för mer inspiration!

 • Shore Excursions ny kund
  2011-06-15

  Shore Excursions är en ny norsk kund som primärt säljer dagsturer i Norge. De använder Travelize boknings- och webbpubliceringssystem. Besök gärna shoreexcursions.no för mer inspiration!

 • Quality Travel ny kund
  2011-05-20

  Quality Travel är en skidarrangör med stort fokus på Andorra och arrangerar dels traditionella skidresor men även olika temaveckor, såsom "Tjejvecka" och "Singelvecka". Quality Travel använder Travelize boknings- och webbpubliceringssystem. Se gärna qtravel.se för mer inspiration!

 • Check Point Travel ny kund
  2011-02-22

  Check Point Travel i Århus är ny kund som använder Travelize bokningssystem och publiceringssystem. Check Point är en del i flerföretagslösning där även bl a Kultur-rejser och Portugalbyrået ingår. Besök gärna cpt.dk för mer inspiration.

 • Nilles lanserar ny hemsida
  2011-02-18

  Nilles har lanserat ny hemsida baserat på vår nyaste publiceringsplattform. Besök gärna nilles.as för mer inspiration.

 • Klingenberg ny kund
  2011-02-15

  Klingenberg Rejser är ny kund till Travelize som använder bokning och publiceringssystem. Besök gärna klingenberg-rejer.dk för mer inspiration.

 • Exodus resor ny kund
  2011-02-15

  Exodus resor är en ny kund med flera års erfarenhet av att arrangera gruppresor till historiska och spännande resmål i världen. De arrangerar bland annat församlingsresor och studieresor. Besök gärna exodusresor.se!

 • Ucpa.dk ny kund
  2011-01-15

  Ucpa.dk är en ny kund inom Thingaard gruppen som använder flerföretagslösning med bokning och publicering för thinggaard.dk, tigerrejser.dk samt ucpa.dk.

 • Go Alpin lanserar ny hemsida
  2011-01-10

  Go Alpin har lanserat ny hemsida byggd på vår senaste publiceringsplattform. Besök gärna goalpin.se för mer inspiration.

 • African Tours ny kund
  2010-09-02

  African Tours är en ny kund som nu har startat med bokning och webbpublicering i Travelize. De erbjuder ett brett utbud med resor till Afrika. Besök gärna africantours.se för inspiration.

 • UCPA lanserar ny hemsida
  2010-08-23

  UCPA har lanserat ny hemsida på vår senaste publiceringsplattform. Förutom att en ny grafisk profil tagits fram, kan länkar styras helt fritt för bästa optimering mot sökmotorer och besökare. Även många andra tekniska förbättringar har byggs in i den nya hemsidan. UCPA bokar cirka 15 % av hela årets skidproduktion de första timmarna efter att skidresorna släpps och de populäraste veckorna/orterna kan bokas fullt kort efter lansering vilket ställer höga krav på belastningshantering och överskådlig visning av priser och tillgänglighet. Se ucpa.se för mer inspiration.

 • Skiferie-experten.dk ny kund
  2010-08-15

  Skiferie-experten.dk är en ny dansk kund med bokning och hemsida i Travelize. Besök gärna Skiferie-experten.dk för inspiration.

 • Nytt system lanserat för Viva Italia
  2010-08-05

  En ny lösning har tagits fram som möjliggör hantering av flera olika webbplatser i samma system utan att behöva hantera dessa som olika företag. Sidorna kan ha helt olika grafiska utformningar och separata bokningslösningar. Viva Italia utnyttjar denna lösning för att kunna hantera både gourmettravel.se och vivaitalia.se i samma system med flera synergieffekter samtidigt som de kan få helt olika profilering.

 • Bornholmtours lanserar ny hemsida
  2010-08-02

  Ny hemsida har lanserats för Bornholmtours på vår senaste publiceringsplattform. Förutom att flera geografiska försäljningsområden lagts till som Norge och Polen, har flera tekniska fördelar integrerats som optimerade länkar som helt fritt kan styras från systemet för bästa sökmotorsoptimering samt optimerad sökning bland det stora utbudet av stugor, lägenheter och hotell som erbjuds.

 • Kroatienspecialisten lanserar ny hemsida
  2010-07-15

  Kroatienspecialisten har lanserat uppdaterad hemsida baserad på vår nyaste publiceringsplattform. Bland de tekniska fördelarna märks särskilt sökmotoroptimerade sidadresser. Besök gärna kroatienspecialisten.se för mer inspiration.

 • Ny hemsida för Karlssonbuss
  2010-06-20

  En ny grafisk design för hemsida och konvertering till vår senaste publiceringsplattform har gjorts för Karlssonbuss. Bland de tekniska fördelarna märks särskilt sökmotoroptimerade sidadresser.

 • Grand Prix Tours lanserar ny hemsida
  2010-06-01

  Grandprixtours.dk har lanserat uppdaterad hemsida baserad på vår nyaste publiceringsplattform. Bland de tekniska fördelarna märks särskilt sökmotoroptimerade sidadresser.

 • Croatian Villas lanserar ny hemsida med avancerade sökfunktioner
  2010-03-11

  Croatian Villas har nu lanserat en helt ny hemsida på vår senaste publiceringsplattform där bl a länkstrukturen och språkhantering har förbättrats. För Croatian Villas har vi även tagit fram en helt ny visnings- och sökfunktion för villor där man enkelt kan se liknande villor i olika grupper av attribut. Pris och tillgänglighet visas direkt på respektive villa och även i en översikt vilket gör det väldigt enkelt att boka efter sina önskemål. Besök croatianvillas.com för mer inspiration.