Nyheter

 • Nilles lanserar ny hemsida
  2011-02-18

  Nilles har lanserat ny hemsida baserat på vår nyaste publiceringsplattform. Besök gärna nilles.as för mer inspiration.

 • Klingenberg ny kund
  2011-02-15

  Klingenberg Rejser är ny kund till Travelize som använder bokning och publiceringssystem. Besök gärna klingenberg-rejer.dk för mer inspiration.

 • Exodus resor ny kund
  2011-02-15

  Exodus resor är en ny kund med flera års erfarenhet av att arrangera gruppresor till historiska och spännande resmål i världen. De arrangerar bland annat församlingsresor och studieresor. Besök gärna exodusresor.se!

 • Ucpa.dk ny kund
  2011-01-15

  Ucpa.dk är en ny kund inom Thingaard gruppen som använder flerföretagslösning med bokning och publicering för thinggaard.dk, tigerrejser.dk samt ucpa.dk.

 • Go Alpin lanserar ny hemsida
  2011-01-10

  Go Alpin har lanserat ny hemsida byggd på vår senaste publiceringsplattform. Besök gärna goalpin.se för mer inspiration.

 • African Tours ny kund
  2010-09-02

  African Tours är en ny kund som nu har startat med bokning och webbpublicering i Travelize. De erbjuder ett brett utbud med resor till Afrika. Besök gärna africantours.se för inspiration.

 • UCPA lanserar ny hemsida
  2010-08-23

  UCPA har lanserat ny hemsida på vår senaste publiceringsplattform. Förutom att en ny grafisk profil tagits fram, kan länkar styras helt fritt för bästa optimering mot sökmotorer och besökare. Även många andra tekniska förbättringar har byggs in i den nya hemsidan. UCPA bokar cirka 15 % av hela årets skidproduktion de första timmarna efter att skidresorna släpps och de populäraste veckorna/orterna kan bokas fullt kort efter lansering vilket ställer höga krav på belastningshantering och överskådlig visning av priser och tillgänglighet. Se ucpa.se för mer inspiration.

 • Skiferie-experten.dk ny kund
  2010-08-15

  Skiferie-experten.dk är en ny dansk kund med bokning och hemsida i Travelize. Besök gärna Skiferie-experten.dk för inspiration.

 • Nytt system lanserat för Viva Italia
  2010-08-05

  En ny lösning har tagits fram som möjliggör hantering av flera olika webbplatser i samma system utan att behöva hantera dessa som olika företag. Sidorna kan ha helt olika grafiska utformningar och separata bokningslösningar. Viva Italia utnyttjar denna lösning för att kunna hantera både gourmettravel.se och vivaitalia.se i samma system med flera synergieffekter samtidigt som de kan få helt olika profilering.

 • Bornholmtours lanserar ny hemsida
  2010-08-02

  Ny hemsida har lanserats för Bornholmtours på vår senaste publiceringsplattform. Förutom att flera geografiska försäljningsområden lagts till som Norge och Polen, har flera tekniska fördelar integrerats som optimerade länkar som helt fritt kan styras från systemet för bästa sökmotorsoptimering samt optimerad sökning bland det stora utbudet av stugor, lägenheter och hotell som erbjuds.

 • Kroatienspecialisten lanserar ny hemsida
  2010-07-15

  Kroatienspecialisten har lanserat uppdaterad hemsida baserad på vår nyaste publiceringsplattform. Bland de tekniska fördelarna märks särskilt sökmotoroptimerade sidadresser. Besök gärna kroatienspecialisten.se för mer inspiration.

 • Ny hemsida för Karlssonbuss
  2010-06-20

  En ny grafisk design för hemsida och konvertering till vår senaste publiceringsplattform har gjorts för Karlssonbuss. Bland de tekniska fördelarna märks särskilt sökmotoroptimerade sidadresser.

 • Grand Prix Tours lanserar ny hemsida
  2010-06-01

  Grandprixtours.dk har lanserat uppdaterad hemsida baserad på vår nyaste publiceringsplattform. Bland de tekniska fördelarna märks särskilt sökmotoroptimerade sidadresser.

 • Croatian Villas lanserar ny hemsida med avancerade sökfunktioner
  2010-03-11

  Croatian Villas har nu lanserat en helt ny hemsida på vår senaste publiceringsplattform där bl a länkstrukturen och språkhantering har förbättrats. För Croatian Villas har vi även tagit fram en helt ny visnings- och sökfunktion för villor där man enkelt kan se liknande villor i olika grupper av attribut. Pris och tillgänglighet visas direkt på respektive villa och även i en översikt vilket gör det väldigt enkelt att boka efter sina önskemål. Besök croatianvillas.com för mer inspiration.

 • Event Travel ny kund i England
  2010-03-02

  Event Travel har lanserat bokning och en helt ny hemsida. Med hjälp av vår senaste publiceringsplattform har de avsevärt förbättrat och förenklat länkarna från sitt tidigare system för bättre sökmotorsoptimering och snygg navigering. Övergången har skett effektivt där alla länkar från gamla systemet tas om hand och skickas vidare automatiskt till motsvarande ny länk. Utöver vanlig allotmenthantering på hotell, flyg osv, använder Event allotment på tillval för att styra olika biljettkategorier till de olika eventen. Besök eventtravel.com för mer inspiration.

 • AirFinland lanseras även på svenska
  2010-02-27

  AirFinland har nu lanserat bokning och hemsida även på svenska med hjälp av flerspråksmodulen av Travelize. Air Finland säljer på både svenska och finska i Finland och har därför, till skillnad från många kunder, samma domänadress till både svensk och finsk sida. All språkhantering sker helt baserat på vilken sida man går in på, t ex genom länken airfinlandholidays.fi/Spanien får man ett helt svenskt system, genom airfinlandholidays.fi/Espanja ett helt finskt system. Besök airfinlandholidays.fi för mer inspiration.

 • Citadellresor ny kund
  2010-02-10

  Citadellresor har lanserat bokning och hemsida i Travelize. Besök citadellresor.se för mer inspiration.

 • Iventus Travel ny kund
  2010-01-31

  Iventus Travel har lanserat bokning och hemsida i Travelize. Besök iventustravel.se för mer inspiration.

 • Air Finland ny finsk kund med lansering ihop med resemässan Matka i Helsingfors
  2010-01-21

  Vi välkomnar Air Finland Holidays Oy som ny kund i Finland. Lansering av fullt charterprogram till bl a Spanien och Grekland lanseras idag i sambad med att Matka öppnar i Helsingfors.

  Air Finland fastnade för Travelize som ett helt webbaserat system och med unika möjligheter att integrera webb med effektiv bokning och administration. Travelize finns i helt finsk version, plus drygt 10 andra språk inklusive alla skandinaviska språk, engelska, tyska, franska, spanska och portugisiska.

  Besök airfinlandholidays.fi för mer inspiration.

 • Vi välkomnar vår första kund i Bulgarien
  2010-01-08

  Vi välkomnar Traventuria som vår första kund i Bulgarien. De säljer nischade aktiviteter och turer i Bulgarien till kunder från hela världen. Besök gärna traventuria.bg för mer information (webbsidan är på engelska).