Nyheter

 • Event Travel ny kund i England
  2010-03-02

  Event Travel har lanserat bokning och en helt ny hemsida. Med hjälp av vår senaste publiceringsplattform har de avsevärt förbättrat och förenklat länkarna från sitt tidigare system för bättre sökmotorsoptimering och snygg navigering. Övergången har skett effektivt där alla länkar från gamla systemet tas om hand och skickas vidare automatiskt till motsvarande ny länk. Utöver vanlig allotmenthantering på hotell, flyg osv, använder Event allotment på tillval för att styra olika biljettkategorier till de olika eventen. Besök eventtravel.com för mer inspiration.

 • AirFinland lanseras även på svenska
  2010-02-27

  AirFinland har nu lanserat bokning och hemsida även på svenska med hjälp av flerspråksmodulen av Travelize. Air Finland säljer på både svenska och finska i Finland och har därför, till skillnad från många kunder, samma domänadress till både svensk och finsk sida. All språkhantering sker helt baserat på vilken sida man går in på, t ex genom länken airfinlandholidays.fi/Spanien får man ett helt svenskt system, genom airfinlandholidays.fi/Espanja ett helt finskt system. Besök airfinlandholidays.fi för mer inspiration.

 • Citadellresor ny kund
  2010-02-10

  Citadellresor har lanserat bokning och hemsida i Travelize. Besök citadellresor.se för mer inspiration.

 • Iventus Travel ny kund
  2010-01-31

  Iventus Travel har lanserat bokning och hemsida i Travelize. Besök iventustravel.se för mer inspiration.

 • Air Finland ny finsk kund med lansering ihop med resemässan Matka i Helsingfors
  2010-01-21

  Vi välkomnar Air Finland Holidays Oy som ny kund i Finland. Lansering av fullt charterprogram till bl a Spanien och Grekland lanseras idag i sambad med att Matka öppnar i Helsingfors.

  Air Finland fastnade för Travelize som ett helt webbaserat system och med unika möjligheter att integrera webb med effektiv bokning och administration. Travelize finns i helt finsk version, plus drygt 10 andra språk inklusive alla skandinaviska språk, engelska, tyska, franska, spanska och portugisiska.

  Besök airfinlandholidays.fi för mer inspiration.

 • Vi välkomnar vår första kund i Bulgarien
  2010-01-08

  Vi välkomnar Traventuria som vår första kund i Bulgarien. De säljer nischade aktiviteter och turer i Bulgarien till kunder från hela världen. Besök gärna traventuria.bg för mer information (webbsidan är på engelska).

 • Carpe Diem ny kund till Travelize
  2009-11-23

  Carpe Diem är en ny norsk kund som lanserat bokning och hemsida i Travelize. Carpe Diem ingår numera i snabbväxande Escape Travel. Carpe Diem ligger som ett helt eget företag i en flerföretagslösning som gör att personalen på Escape enkelt kan sälja Carpe Diems resor, trots att det fungerar som ett helt eget system och hemsida. Besök gärna carpe-diem.no för mer inspiration.

 • Croatiayachtclub lanserar ny webbsida
  2009-11-10

  Croatiayachtclub har nu lanserat ny hemsida på vår nya webbplattform. Här kan kunden boka paket med båtcharter i Kroatien. Försäljning är riktad mot den svenska, norska och internationalla marknaden med hjälp av Travelize flerspråksmodul. Besök gärna croatiayachtclub.se, croatiayachtclub.no och croatiayachtclub.com för inspiration.

 • Grand Nordic lanserar ny hemsida
  2009-10-30

  Grand Nordic har lanserat en ny hemsida baserad på vår nya webbplattform. De säljer biljetter och paket på svenska, engelska och tyska med hjälp av vår flerspråksmodul. Se grandnordic.se för mer inspiration.

 • Ny bokningsdialog lanserad på Besttravel
  2009-10-28

  Den helt nya charterbokningsmotorn har lanserats på besttravel.dk. Kunden kan direkt se totalpris inklusive olika typer av rabatter och för avancerade kombinationer av olika rumstyper. För flera skidorter har även en API integration för att hämta priser och tillgänglighet och boka boende mot Restech bokningssystem implementerats. Se besttravel.dk för mer information.

 • Första kunden i Thailand lanserad
  2009-10-08

  Thailandplaces har nu lanserats och blivit vår första thailändska kund. De säljer boende i egna anläggningar på thailandplaces.com. Bokning för webbkund och agenter finns på engelska, svenska och finska med Travelize flerspråksmodul.

 • Movement Travel lanserar ny hemsida
  2009-09-30

  Movement Travel har flyttat över på vår nya webbplattform i samband med lansering av vinterns skidresor. Se movementtravels.dk för mer information.

 • Ny kund i Mexico
  2009-07-08

  Vi välkomnar Veobus som vi precis har startat upp som vår andra kund i Mexico med bokning och webbpublicering på veobus.com.

  En stor satsning sker just nu i Mexico för att stödja inhemsk turism och Veobus kör framförallt weekendturer med buss från Mexico City till ett 30 tal hotell i Acapulco. Veobus administrerar hela sin verksamhet i Travelize som finns i spansk version i allt från bokningsmotor till hela back office administration och användarmanual.

 • Folkeferie.dk ny kund
  2009-05-27

  Folkeferie.dk har valt Travelize som nytt bokningssystem och har idag lanserat all bokning av Malta i ett helt nytt bokningsinterface på folkeferie.dk/malta.

  Bokningsdialogen är skräddarsydd för Folkeferie.dk och har utvecklats i nära samarbete mellan Travelize och Folkeferies personal. - Jeg har vist den til alle som kunne have interesse, den bliver bare markedets bedste, säger Inge Thorup, processchef på Folkeferie.dk. All logik för barnrabatt, seniorrabatt, kampanjrabatter mm tillsammans med intuitiv visning av lediga avgångar har integrerats i en bokningsdialog där kunden mycket enkelt själv kan boka in en stor familj eller sällskap i upp till tre rum på en bokning. Alla önskemål från Folkeferie.dk har kunnat tillgodoses av Travelize plattform och Inge avslutar med ” jeg har aldrig i de 25 år jeg har været i FolkeFerie.dk oplevet et så godt samarbejde med en leverandør”.

  Folkeferie.dk är Danmarks äldsta researrangör som startades redan 1938 och som idag är en av de största researrangörerna med stora egna anläggningar på Malta. Folkeferie.dk utvärderade bokningssystem från ett antal olika företag runt om i Europa under ett års tid innan Travelize valdes på grund av dess funktionalitet och kostnadseffektivitet.

  För mer inspiration besök folkeferie.dk

 • Stockholm Adventures ny kund
  2009-05-23

  Stockholm Adventures satsar stort på ett ökat intresse av äventyr runt Stockholm och har nu lanserat en ny hemsida med integrerad bokning baserad på Travelize webbsystem. Med den svaga svenska kronan så kommer intresset för utlänningar att semestra i Sverige att öka dramatiskt samtidigt som fler svenskar vill upptäcka sitt närområde och kanske spendera mer tid i sitt närområde tror Tomas Bergenfeldt som grundat Stockholm Adventures. Tomas har ett långt förflutet som VD för Äventyrsresor.

  Stockholm adventures säljer till besökare från runt om i världen och hela webbplatsen och all bokning finns idag på engelska och svenska. Med hjälp av Travelize flerspråksmodul hanterar de enkelt hemsidesinnehåll och hela bokningsprocessen på flera språk med ett minimalt arbete.

  Besök stockholmadventures.se för mer inspiration.

 • EastonGolf lanserar ny hemsida
  2009-05-14

  EastonGolf har lanserat ny hemsida baserad på vår nya publiceringsplattform som tagits fram av Travelize webbdesigner i nära samarbete med EastonGolf. Utöver ett nytt fräscht utseende, har Easton fått flera tekniska förbättringar med bl a möjlighet för sökord i sidornas adresser (URLer) vilket är viktigt för sökmotorer som Google.

  Besök eastongolf.se för mer inspiration.

 • Gourmettravel ny kund
  2009-04-28

  Gourmettravel erbjuder njutningsresor till bl a Piemonte, Alsace och Sydafrika. Gourmettravel använder Travelize för bokning, administration och all webbpublicering.

  Gourmettravel har även ett nära samarbete med tidningen Mat och Vänner och har en egen webbplats för tidningen med delvis samma reseutbud men med ett separat utseende på webbsidan. För detta använder Gourmettravel funktioner i Travelize flerföretagslösning där de kan styra vad som skall publiceras gemensamt på de olika webbplatserna samtidigt som de håller en separat design för de olika webbplatserna.

  Gourmettravel ingår i resegruppen Hummingbird där även Prima Travel och Croatia Yacht Club ingår. Både Prima Travel och Croatia Yacht Club har sedan tidigare Travelize för webbpublicering, administration och bokning.

  Besök gourmettravel.se, matochvanner.se, primatravel.com samt croatiayachtclub.com för mer inspiration.

 • Stort intresse på årets Tur-mässa
  2009-03-20

  Årets Tur-mässa fick ett ökat antal fackbesökare. Vi är speciellt glada över mer än dubbelt så många besökare till oss. I osäkra tider är det än viktigare att ha effektiva lösningar för webbförsäljning och administration.

  Tack alla ni som kom och besökte oss i år!

  nya och befintliga Travelize kunder på Tur 2009

  Resemakarn och Grand Nordic smakar på mexikansk buffe

  Ulrika på Jörns resor underhåller Travelizekunder

  En av de stora ljuspunkterna under Tur 2009

  Anders från Travelize diskuterar nya funktioner med Ulrika från Jörns Resor och Erik på Resemakarn

 • Ny grupp- och incomingmodul
  2009-03-03

  Vår senaste modul för hantering av grupper lanseras i samband med TUR mässan i Göteborg. Modulen är anpassad för de företag som arbetar mot grupper och där ad hoc paket erbjuds utifrån avtalspriser med hotell, utflykter, transporter osv. Modulen hjälper dig att snabbt ta fram ett paket, kalkylera det och skicka en smakfull presentation till kunden i form av ett dagsprogram. Dagsprogrammet kan skickas med e-post eller göras till en PDF. När kunden accepterar erbjudandet kan du med ett knapptryck skicka iväg förfrågan till samtliga leverantörer som ingår i paketet. Besök oss på tur-mässan för mer information, boka ett möte här!

 • CroatianVillas lanserar ny hemsida
  2009-02-25

  CroatianVillas har lanserat en ny hemsida byggd på vår nya publiceringsplattform. Med hjälp av denna används bl a sökmotorvänliga länkar, integrerade tekniska lösningar för sökmotoroptimering samt konvertering av gamla länkar till nya via en avancerad växel (s k 301 redirects).

  Helt integrerat i lösningen visas tillgänglighet och lättåtkomlig bokning för alla villor via kalendrar och sökmotorer. Tillgänglighet på villorna hämtas i vissa fall via XML API från ett externt hotellsystem - Kompas - och i andra fall direkt i Travelize systemet helt styrt enligt regler som CroatianVillas sätter upp.

  Automatiska requester skickas till de olika villaägarna med den information som de behöver inklusive ankomstinformation. Hela betalningshanteringen är regelstyrd och styr hur kunden skall betala med kreditkort / faktura vid bokningsögonblicket via SSL-krypterad server. Så snart kunden betalt får kunden automatiskt sin voucher via e-post.

  Besök gärna croatianvillas.com för mer inspiration.