Servicelista stugor

Servicelistan används som underlag för service av stugor. Endast bokningar med stugor visas.

Ange datumintervall samt om om alla serviceagenter eller en viss typ av serviceagent skall skrivas ut. Det går också att välja en specifik leverantör om listan bara skall tas ut för en leverantör.

Listan skriver ut bokningar som avreser respektive ankommer per objekt per dag inom sökt intervall. Alla kommentarsfält på bokningarna skrivs ut samt vid utcheckning hur många dagar det är tills nästa gäst ankommer.

Avancerade tillval som är kopplade till serviceagenten visas också. Om "Visa tillval som inte är kopplad till serviceagenten" är ikryssad visas alla avancerade tillval på bokningen.

Servicelistan sorteras först på datum och serviceagent. Inom varje sådan här lista sorteras stugorna enligt "Ordningsföljd för körschema vid servicelista" som anges på stugan för att listan skall komma ut en den mest logiska ordningen för serviceagenten att köra efter. Om detta inte har angivits på stugan så sorteras den på stugans namn.

Systemnyheter

Automatiskt mail till kunder vars poäng håller på att gå ut.

Kundklubbsmodulen har nu fått en uppdatering, som möjliggör det att skicka ut ett automatiskt mejl till de kunder vars poäng håller på att gå ut.

Partnerbokning, mobilnummer till alla deltagare

Det är nu möjligt att selektera om du vill att kundernas mobilnummer skall skickas till din partners system. Mobilnumret sparas då endast i bokningen och inte på kundkortet utan visas endast på den digitala pax listan.

Ny dynamisk paketbokning

Vi har nu utvecklat en dynamisk bokningsmotor som skapar projekt baserat på kundens sökning. Denna används av tex researrangörer som specialiserar sig på golf, där många kunder stannar längre eller kortare än de vanliga 7 eller 14 nätter.

Nyheter

Inlandsbanans nya hemsida

Inlandsbanan har nu gått live med sin nya uppdaterade hemsida.

Gå gärna in på Inlandsbanan för inspiration.

Lestanders Buss ny kund

Lestanders Buss är en ny kund som ny gått live med sin hemsida.

Gå in på Lestanders Buss för inspiration.

Rederi Mälarstaden uppdaterade hemsida

Rederi Mälarstaden har nu fått en ny fin hemsida.

För inspiration gå till www.rederimalarstaden.se.

 

Top